Orchestra Beheer is opgericht in 2012 en gevestigd in Den Haag. Orchestra richt zich op vermogende particulieren, charitatieve instellingen en families en is persoonlijk en kritisch. Ze is er namelijk van overtuigd dat u als vermogend particulier het best gebaat bent bij transparant en eerlijk advies.

Bij Orchestra wordt vermogensbeheer gezien als een samenspel tussen administratie, governance en financieel beheer. Ze spitsen zich dan ook niet alleen toe op beleggingsadvies, maar kijken naar uw volledige vermogen. Door uw vermogen overzichtelijk in kaart te brengen, creeërt Orchestra rust. Dat bespaart u tijd en geld.

Bij Orchestra kunt u gebruik maken van een online platform waarop u ten alle tijden uw financiële situatie in kunt zien. Hier wordt de volledige administratie en documentatie van uw vermogen verzorgd en bijgehouden.

BeoordeeldOrchestra Beheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Orchestra
Naam aanbieder
Orchestra Beheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Orchestra B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
2012
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Orchestra Beheer


Bij Orchestra kunt u terecht als vermogende particulier, familie of charitatieve instelling. Ze biedt voor drie verschillende diensten aan, die per doelgroep een andere invulling krijgen: governance, administratie en beheer. Hierbij hanteert zij een persoonlijke en kritische handelswijze. Orchestra brengt alle facetten van het vermogen van de klant in kaart. Dit zorgt voor overzicht en rust. Het doel hierbij is het creëren van efficiënt en zorgeloos vermogensbeheer.

Onder Governance wordt de coördinatie van verschillende factoren als familie, bedrijf en eigendommen bedoeld. Orchestra helpt u bij de inrichting van het vermogen en houdt toezicht op de geldstromen binnen uw vermogen. Daarnaast is Orchestra het aanspreekpunt voor uw adviseur(s). Als charitatieve instelling kunt u gebruik maken van Governance, als u minder omkijken wilt hebben naar de wet- en regelgeving waar u als instelling aan moet voldoen. Orchestra neemt dit voor u uit handen.

Administratie houdt in dat Orchestra het regelwerk wat bij een vermogen komt kijken, bijhoudt. Juridische, fiscale en administratieve zaken worden dan door Orchestra geregeld. Via het platform van Orchestra krijgt u dan een helder overzicht van uw vermogen.

Ten slotte kunt u kiezen voor Beheer van Orchestra. U wordt dan geholpen met het maken van beleggings- en investeringskeuzes. Het Financieel Beheer voor charitatieve instellingen ziet er iets anders uit dan voor particulieren. Naast beleggingsadvies wordt ook uw projectadministratie ingericht. Uw inkomsten en uitgaven worden door Orchestra in kaart gebracht.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Orchestra Beheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Orchestra Beheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Orchestra Beheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Orchestra Beheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Roderik Bolle
Managing Partner
Dhr. Wouter Hofhuis
Managing Partner
Dhr. Dave Price CFA
Partner


Orchestra Beheer

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement