Noesis werd in 1995 in de VS opgericht. Sinds 2019 is Noesis BV (dochter van Noesis) actief in Nederland, onder CEO Nico Letschert. De missie van Noesis luidt als volgt: “Een betrouwbare adviseur zijn die maatoplossingen voor financiële gemoedsrust creëert.” Noesis benadrukt het belang van de klant voorop te hebben staan. Daarnaast vindt ze het belangrijk om kennis te blijven vergaren en deze op een nuttige manier toe te passen voor de welvaart van de klant.

Noesis omschrijft zichzelf als: integer, transparant, onafhankelijk, veilig en klantgericht. Daarbij vindt Noesis samenwerking tussen klant en adviseur belangrijk. Het doel van de klant is ook het doel van de adviseur. Om dit doel te bereiken wordt er een relatie opgebouwd tussen de klant en adviseur. Ook binnen Noesis wordt er nauw samengewerkt: het team is internationaal en er zijn verschillende educatieve achtergronden aanwezig.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij Noesis Capital Management is 250.000 euro.

Niet beoordeeldNoesis Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Noesis
Naam aanbieder
Noesis Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Noesis B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Amstelveen
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Noesis Capital


De beleggingsfilosofie van Noesis kent twee basis uitgangspunten. Ten eerste: begin met risicobeheer en rendement volgt. In de praktijk betekent dit dat er alleen in kwaliteitsaandelen en -obligaties wordt belegd, dat spreiding belangrijk is en dat vermogensbehoud altijd prioriteit heeft. Het tweede uitgangspunt luidt: hou de lange termijn in het vizier.

Het team van Noesis kent verschillende specialisten, met verschillende kennis. De samenkomst van deze kennis komt het proces voor de klant ten goede. Zo heeft u een financieel adviseur die uw financiële situatie in kaart brengt en eventueel samenwerkt met andere specialisten, als de notaris of accountant. Daarnaast is er bij Noesis een portefeuille beheerder die een portefeuille samenstelt die past bij uw behoeften. Als laatste is er een researchteam dat uw beleggingen monitort en nieuwe mogelijkheden verkent. Door de samenvoeging van deze kennis wordt voor u het proces optimaal ingericht.

Noesis kan u helpen op vier gebieden: financiële planning en beleggingsstrategie, portefeuillebeheer, cashflow management en vermogensoverdracht. Bij deze diensverleningen wordt BinckBank gebruikt als depotbank. Dit houdt in dat u een rekening heeft bij Binck en dat Noesis vanaf daar uw effecten beheert en verhandelt.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij Noesis is 250.000 euro.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Noesis Capital


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Noesis Capital rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Noesis Capital wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Noesis Capital


Noesis Capital biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement