Wolkers & Co fiduciair vermogensbeheer is opgericht in 2005 en gevestigd in Den Haag. Bij Wolkers & Co wordt nauw samengewerkt met Masman Bosman accountants en belastingadviseurs. Door deze samenwerking kan Wolkers & Co optreden als multi-client family office.

Voor Wolkers & Co is vertrouwen essentieel om een optimale vermogensplanning te maken. Wolters & Co integreren alle disciplines in uw beleggingsplan. Er wordt gekeken naar uw risicohouding, beleggingshorizon en individuele omstandigheden. Ook wordt er gezorgd dat het fiscaal, administratief en financieel klopt. U krijgt dan een beleggingsplan waarin uw vermogen verdeeld wordt over een risicomijdend en een risicodragende portefeuille.

Bij Wolkers & Co kunt u rekenen op persoonlijk contact. Uw beleggingsportefeuille wordt regelmatig met u besproken, met een frequentie die u fijn vindt.

De beleggingsfilosofie van Wolkers & Co is samen te vatten als ‘een kern met satellieten’. De kern zijn beleggingen in aandelen van grote bedrijven op ontwikkelde markten, zoals Japan, Europa en de VS. De satellieten zijn gericht op markten die de beheerder meer kans zouden moeten geven om waarde toe te voegen.


Niet beoordeeldMasman Bosman is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Masman
Naam aanbieder
Masman Bosman
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Wolkers & Co B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
2005
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Masman Bosman


Bij Wolkers & Co wordt uw vermogen verdeeld over een risicomijdende en een risicodragende portefeuille. Om te bepalen hoe de verhouding tussen deze twee moet zijn, wordt gekeken naar hoeveel geld er de komende tien jaar nodig is voor consumptie. Dit bedrag wordt in een risicomijdende portefeuille, bestaande uit liquide middelen en obligaties, geïnvesteerd, de rest in een risicodragende portefeuille, hoofdzakelijk bestaande uit aandelen.

Het uitgangspunt in het beleggingsbeleid van Wolkers & Co is dat aandelen met een hoger risico op de lange termijn een superieur rendement meebrengen, ten opzichte van obligaties of spaartegoeden. Bovendien accepteert Wolkers & Co dat sommige variabelen op de korte termijn niet te voorspellen zijn, bijvoorbeeld rentekoersen.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Masman Bosman


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Masman Bosman rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Masman Bosman wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Masman Bosman


Masman Bosman biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Masman Bosman

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement