LG Partners is een onderneming van Leo Lueb en Geert Vinken. Het werd in 2014 opgericht en is gevestigd in Eindhoven. De slogan van LG Partners luidt “Balancing your investments”. Volgens LG Partners is het voorspellen van de economie onmogelijk. Daarom vindt ze het belangrijk om een gebalanceerde portefeuille op te stellen waarbij je niet afhankelijk bent van de voorspellingen van de economie. Zo heeft u de grootste kans op een solide rendement.

In de praktijk worden de portefeuilles bij LG Partners langs twee dimensies ingericht. Er wordt allereerst geanalyseerd hoe de portfeuilles door middel van risicospreiding het best beschermd worden tegen de onvoorspelbaarheid van de markt. Daarnaast wordt er goed gekeken naar de kosten. Deze komen namelijk altijd in mindering van het rendement.

Bij LG Partners wordt uw vermogen op dezelfde manier belegd als het vermogen van Leo Lueb en Geert Vinken. Op die manier loopt u hetzelfde risico als de partners zelf, en heeft u ook hetzelfde rendement.

Bij LG Partners worden er twee diensten aangeboden: Zelf Beleggen en Vermogensbeheer. Voor Vermogensbeheer geldt een minimale inleg van €1 miljoen. Zelf Beleggen doet u al vanaf €1,-. Er wordt op dit moment gewerkt aan een dienst die Fondsbeleggen via LG Partners mogelijk maakt.

Niet beoordeeldLG Partners is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
LG
Naam aanbieder
LG Partners
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
LG Partners B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid LG Partners


Het beleggingsbeleid van LG Partners is gericht op het aanbrengen van balans in de beleggingsportefeuille. Volgens LG Partners ben je alleen op die manier beschermt tegen de onvoorspelbaarheid van de economieën heb je de beste kans op een solide rendement. Er wordt gefocust op liquide middelen, zodat u als klant op elk moment en tegen lage kosten uw vermogen kunt opvragen.

Fundamentele Risicospreiding is binnen het beleid van LG Partners een belangrijk begrip. De portefeuille wordt gespreid over verschillende beleggingscategorieën. Er wordt zo een stabielere portefeuille gecreeërd die minder afhankelijk is van economische ontwikkelingen.

Een tweede belangrijke factor binnen het opstellen van een portefeuille, is de kosten. Kosten zijn namelijk altijd negatief voor uw uiteindelijke rendement. Er wordt bij LG Partners op drie manieren gelet op de kosten. Er wordt uitsluitend in kosten-efficiënte middelen, zoals indextrackers, belegd. Daarnaast worden er weinig transacties gedaan, vanwege de beleggingsaanpak van LG Partners. Tot slot heeft LG Partners lage beheertarieven, doordat er grotere vermogens belegd worden.

Er zijn bij LG Partners drie risicoprofielen: twee behoedzame en één groei profiel. Bij uw intake wordt vastgesteld welk profiel bij u past.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten LG Partners


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


LG Partners rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. LG Partners wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team LG Partners


LG Partners biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

LG Partners

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement