LG Partners is een onderneming van Leo Lueb en Geert Vinken. Het werd in 2014 opgericht en is gevestigd in Eindhoven. De slogan van LG Partners luidt “Balancing your investments”. Volgens LG Partners is het voorspellen van de economie onmogelijk. Daarom vindt LG Partners het belangrijk om een gebalanceerde portefeuille op te stellen waarbij de klant niet afhankelijk is van de voorspellingen van de economie. Zo heeft de klant de grootste kans op een solide rendement.

In de praktijk worden de portefeuilles bij LG Partners langs twee dimensies ingericht. Er wordt allereerst geanalyseerd hoe de portfeuilles door middel van risicospreiding het best beschermd worden tegen de onvoorspelbaarheid van de markt. Daarnaast wordt er goed gekeken naar de kosten. Deze komen namelijk altijd in mindering van het rendement.

Bij LG Partners wordt de klant haar vermogen op dezelfde manier belegd als het vermogen van Leo Lueb en Geert Vinken. Op die manier loopt de klant hetzelfde risico als de partners zelf, en heeft de klant ook hetzelfde rendement.

Bij LG Partners worden er drie diensten aangeboden: Zelf Beleggen, Vermogensbeheer en Fondsbeleggen. Voor Vermogensbeheer geldt een minimale inleg van €2.5 miljoen.

Niet beoordeeldLG Partners is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
LG
Naam aanbieder
LG Partners
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
LG Partners B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 2.500.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid LG Partners


Het beleggingsbeleid van LG Partners is gericht op het aanbrengen van balans in de beleggingsportefeuille. Volgens LG Partners is men met behulp van deze balans tegen de onvoorspelbaarheid van de economieën beschermt en heeft men hiermee de beste kans op een solide rendement. Er wordt gefocust op liquide middelen, zodat de klant op elk moment en tegen lage kosten haar vermogen kan opvragen.

Fundamentele Risicospreiding is binnen het beleid van LG Partners een belangrijk begrip. De portefeuille wordt gespreid over verschillende beleggingscategorieën. Er wordt zo een stabielere portefeuille gecreëerd die minder afhankelijk is van economische ontwikkelingen.

Een tweede belangrijke factor binnen het opstellen van een portefeuille, is de kosten. Kosten zijn namelijk altijd negatief voor uw uiteindelijke rendement. Er wordt bij LG Partners op drie manieren gelet op de kosten. Er wordt uitsluitend in kosten-efficiënte middelen, zoals indextrackers, belegd. Daarnaast worden er weinig transacties gedaan, vanwege de beleggingsaanpak van LG Partners. Tot slot heeft LG Partners lage beheertarieven, doordat er grotere vermogens belegd worden.

Er zijn bij LG Partners drie risicoprofielen: twee behoedzame en één groei profiel. Bij de klant haar intake wordt vastgesteld welk profiel passend is.

Bij LG Partners worden er drie diensten aangeboden: Zelf Beleggen, Vermogensbeheer en Fondsbeleggen. Voor Vermogensbeheer geldt een minimale inleg van €2.5 miljoen.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten LG Partners


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


LG Partners rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. LG Partners wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team LG Partners


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Leo Lueb
Partner
Leo (1963) heeft in 1988 zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarna heeft hij ruim 10 jaar bij Deutsche Bank in Amsterdam en Frankfurt gewerkt. Vervolgens was hij 10 jaar actief bij Pensioenfonds PGGM en 3 jaar bij Bridgewater Associates (een internationale vermogensbeheerder in de VS).
Dhr. Geert Vinken
Partner
Geert (1966) heeft eind 1991 zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Hij werkte achtereenvolgens 7 jaar bij Deutsche Bank in Amsterdam en Frankfurt en daarna 10 jaar bij Barclays Capital in London. Sinds 2009 is hij vooral actief als ondernemer en investeerder.


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement