Het Effektenhuis Commissionairs B.V. is gevestigd in Amsterdam en actief vanaf 2012. De oprichters Ron Boer en Wander Groot zijn echter al langer in het effectenvak actief als zelfstandig vermogensbeheerder, Ron Boer sinds 1996 en Wander Groot sinds 1999.

Het Effektenhuis heeft twee beleggingsfondsen, het OK wereld Fonds waarbij de cliënt belegt in 50 internationaal opererende bedrijven volgens de OK selectie, en het Wereld Rente Dividend Fonds, dat belegt in obligaties en overige effecten met een vastrentend karakter. Daarnaast wordt beleggingsadvies en vermogensbeheer aangeboden waarbij de cliënt in vrijwel alle gevallen beslist over de concrete aan- en verkopen. De selectie van de fondsen worden gebaseerd op de beleggingsfilosofie van de superbeleggers Warren Buffett en Charlie Munger. Het Effektenhuis is gespecialiseerd in de advisering en handel in vastrentende waarden.

Het minimum inlegbedrag van de twee Wereldfondsen is € 100.000,-. Beleggingsadvies en vermogensbeheer bij Het Effektenhuis Commisionairs zijn mogelijk vanaf € 300.000,-.

Niet beoordeeldHet Effectenhuis is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Het
Naam aanbieder
Het Effectenhuis
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Het Effectenhuis Commissionairs B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 300.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2012
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Het Effectenhuis


Het Effectenhuis belegt voor een absoluut rendement, wat betekent dat het resultaat niet tegen een bepaalde index wordt aangelegd. Het doel is dat de klant onder de streep geld verdient. Het beleggingsbeleid van Het Effectenhuis is er dan ook op gericht om een goede afweging te maken tussen wel handelen of niet. Emotie wordt hierbij uitgeschakeld.

Het Effectenhuis heeft drie fondsen: Wereld Fonds, Magnificent Twenty en het Wereld Rente Dividend Fonds. Het Wereld Fonds richt zich op 50 internationale solide ondernemingen met een oog op de lange termijn. Inleggen in dit fonds is mogelijk vanaf 100.000 euro. Het Magnificent Twenty fonds is gericht op de Amerikaanse markt en belegt in 20 aandelen. Instappen is mogelijk vanaf 100.000 euro. Het Wereld Rente Dividend Fonds ten slotte, belegt wereldwijd in obligaties van financiële instellingen, bedrijfsobligaties en andere financiële waarden met een vastrentend karakter.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Het Effectenhuis


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Het Effectenhuis rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Het Effectenhuis wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Het Effectenhuis


Het Effectenhuis biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Het Effectenhuis

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement