Het Amsterdamse Heeren Vermogensbeheer werd opgericht in 2018 door Hans van der Heijden en Michel Schooneman. Beide heren hadden toen al veel ervaring in het beleggersvak, onder andere bij Private Bank MeesPierson.

Heeren Vermogensbeheer richt zich op vermogende klanten met een minimale inleg van €500.000,-. U kunt dan kiezen voor vermogensbeheer, dan neemt Heeren Vermogensbeheer het beleggen voor u uit handen. Of u kiest voor vermogensadvies, dan houdt u zelf de controle en verricht zelf de transacties, Heeren Vermogensbeheer geeft u slechts advies.

De filosofie van Heeren Vermogensbeheer is dat door uitgebreide analyse een goed gespreide portefeuille opgesteld kan worden. Deze portefeuilles bestaan hoofdzakelijk uit grote namen met een goede waardering en een interessant dividend. Op de lange termijn levert dit een goed rendement op, volgens Heeren Vermogensbeheer.

Niet beoordeeldHeeren Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Heeren
Naam aanbieder
Heeren Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Heeren Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2018
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Heeren Vermogensbeheer


Bij Heeren Vermogensbeheer wordt u geholpen door adviseurs die het belang van de klant voorop stellen. Vanaf een inlegbedrag van €500.000,- kunt u bij Heeren Vermogensbeheer vermogensadvies en -beheer krijgen.

De portefeuille wordt door Heeren Vermogensbeheer samengesteld door uitgebreide analyse van de mogelijkheden. Er wordt goed gespreid en de portefeuille bestaat hoofdzakelijk uit grote namen met een volgens Heeren goede waardering en interessant dividend. Zo is het doel op de lange termijn een mooi vermogen op te bouwen.

Wanneer u besluit met Duisenburgh Vermogensbeheer te gaan beleggen, wordt er eerst aan de hand van uw beleggigngshorizon en -doel vastgesteld welk risicoprofiel bij u past. Uw risicoprofiel is bepalend voor de samenstelling van uw portefeuille en de verdeling tussen aandelen, liquiditeiten en obligaties.

Als u met Duisenburgh Vermogensbeheer gaat beleggen, houdt u een rekening bij een van de volgende depotbanken: Degiro, ABN AMRO of Binck. Er wordt een overeenkomst getekend tussen u, de depotbank en Heeren Vermogensbeheer waarin wordt vastgelegd dat Heeren Vermogensbeheer effectentransacties mag doen in uw portefeuille. Vervolgens krijgt u van Heeren Vermogensbeheer een beleggingsvoorstel, waar u al dan niet mee in stemt. Als u instemt, ontvangt u elk kwartaal een rapportage van uw huidige vermogen.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Heeren Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Heeren Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Heeren Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Heeren Vermogensbeheer


Heeren Vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Heeren Vermogensbeheer

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement