Effectenkantoor Nieuwe Uitleg is opgericht in 1998 en gevestigd in Den Haag. De dienstverlening bestaat uit vermogensbeheer. Sinds 2013 richt Effectenkantoor Nieuwe Uitleg zich namelijk nog uitsluitend op vermogensbeheer en portefeuillebegeleiding voor particuliere beleggers, ondernemers en stichtingen.

Nieuwe Uitleg hanteert een “bottom-up” benadering bij het beleggingsbeleid. Iedere portefeuille wordt volgens hen zorgvuldig samengesteld uit ondernemingen, die worden geselecteerd op basis van een goede strategische positionering en voorspelbare bovengemiddelde winstgroei. Nieuwe Uitleg hecht volgens eigen zeggen veel waarde aan spreiding van de portefeuille over sectoren en bedrijfstakken. Er wordt wereldwijd belegd in goed verhandelbare beursgenoteerde fondsen. Niet-beursgenoteerde beleggingen kunnen indien gewenst ook deel uitmaken van de portefeuille. Vermogensgroei, rekeninghoudend met het gewenste risicoprofiel, ziet Nieuwe Uitleg als belangrijkste doelstelling voor een portefeuille.

Niet beoordeeldEffectenkantoor Nieuwe Uitleg is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Effectenkantoor
Naam aanbieder
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
1998
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Effectenkantoor Nieuwe Uitleg


Effectenkantoor Nieuwe Uitleg formuleert een beleggingsdoelstelling voor iedere portefeuille. Hierbij spelen de verwachte beleggingsopbrengsten van de verschillende vermogenstitels, de fiscale aspecten en de persoonlijke omstandigheden en doelstellingen van de klant een rol.

In de portefeuille worden wereldwijde beursgenoteerde fondsen opgenomen. Niet-beursgenoteerde beleggingen maken geen deel uit van de portefeuille. De ondernemingen waarin belegd wordt. worden geselecteerd op een goede strategische positionering en voorspelbare bovengemiddelde winstgroei. Bij de selectie van ondernemingen heeft Nieuwe Uitleg de beschikking over uitgebreide analyses en opinies van meerdere research-huizen.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Effectenkantoor Nieuwe Uitleg


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Effectenkantoor Nieuwe Uitleg rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Effectenkantoor Nieuwe Uitleg wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Effectenkantoor Nieuwe Uitleg


Effectenkantoor Nieuwe Uitleg biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement