Duisenburgh, opgericht in 2004, is een financiële serviceverlener voor particulieren, ondernemers en andere vermogenden. De missie van Duisenburgh wordt geformuleerd als “het financieel ontzorgen van cliënten onafhankelijk van banken, vermogensbeheerders, verzekeraars of andere financiële instellingen”.

Duisenburgh richt haar pijlen op vermogende individuen, ondernemingen en topsporters. Er zijn verschillende dienstverleningen voor particulieren, ondernemingen en ondernemers. Deze dienstverleningen zijn onder te verdelen in drie delen: Vermogensregie, Administratie en Fiscaal advies én Financieel advies. U kunt op veel financiële vlakken bij Duisenburgh terecht.

Omdat de adviseurs bij Duisenburgh allemaal zelf ondernemer zijn, begrijpen ze als geen ander waar u als ondernemer behoefte aan heeft, wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Duisenburgh Vermogensregie is ingericht voor vermogende ondernemers en helpt u uw zakelijke en privé sfeer te onderscheiden, ook op financieel gebied.

Duisenburgh is volledig onafhankelijk. De adviseurs werken uitsluitend voor de klant, en krijgen alleen van hen een vergoeding. U blijft beleggen bij uw bank of vermogensbeheerder, Duisenburgh begeleidt u en geeft u overzicht over en inzicht in al uw financiële zaken.

Niet beoordeeldDuisenburgh is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Duisenburgh
Naam aanbieder
Duisenburgh
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Duisenburgh Vermogensregie B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Waalre
Jaar actief
2004
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Duisenburgh


Duisenburgh geeft advies op vele financiële vlakken. U kunt hier terecht als vermogende particulier, ondernemer en als topsporter. Duisenburgh heeft kennis op het gebied van vermogensregie tot bedrijfsadministratie.

Duisenburgh kijkt naar uw totale vermogen. Ook naar toekomstige inkomsten en uitgaven. Op die manier krijgt u een helder overzicht van uw vermogen en weet u welk deel u kunt beleggen en hoeveel u nog nodig heeft om uw doel te bereiken.

Bij het samenstellen van een beleggingsportfeuille wordt uitgegaan van een aantal selectiecriteria. Onder andere de kostenstructuur, liquiditeit en risicobeheer spelen een rol in de selectie van beleggingsfondsen. Ook wordt er bij Duisenburgh gebruik gemaakt van modelportefeuilles die aangepast worden aan uw situatie. Spreiding aanbrengen in de portefeuille vindt Duisenburgh hier erg belangrijk.

Voor vermogenden worden de volgende diensten aangeboden: vermogensregie, vermogensadvies en vermogensbeheer. Een vermogensregisseur biedt u structurering van uw totale vermogen. Als u kiest voor vermogensadvies, houdt u zelf de controle over uw beleggingen, Duisenburgh geeft u advies. Bij vermogensbeheer geeft u Duisenburgh de volmacht over uw beleggingsportefeuille, na het maken van afspraken met u.

Voor ondernemers zijn er de volgende mogelijkheden: zakelijk financieren, bedrijfsadministratie, financiële planning en risicobeheer. Tot slot zijn er nog enkele opties voor advies, zoals pensioenadvies, hypotheek advies en fiscaal advies.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Duisenburgh


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Duisenburgh rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Duisenburgh wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Duisenburgh


Duisenburgh biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement