De VermogensMeesters is opgericht in 2009 (in Rotterdam) door Ir. IJs van Leijen RBA, voorheen universitair docent bedrijfseconomie en vermogensadviseur van GLTO, een landelijke land-en tuinbouworganisatie. Daarnaast is Eric de Vrij als vermogensbeheerder werkzaam bij De VermogensMeesters, voormalig directeur en partner bij Simon A Cohen Vermogensbeheer (nu Petercam).

De VermogensMeesters (DVM) beheert het vermogen van ondernemende en ambitieuze klanten, met als doelstelling een gemiddeld rendement van minimaal 10% per jaar. De groeiende ondernemingen waarin de VermogensMeesters belegt zijn afkomstig uit Noordwest Europa en leveren een bijdrage aan de digitalisering en verduurzaming van de samenleving.

De VermogensMeesters is gericht op klanten die ondernemend ingesteld zijn, klanten die willen dat hun vermogen op termijn groeit en op klanten die de strategie en werkwijze van de VermogensMeesters begrijpen.

De visie van De VermogensMeesters is dat aandelen-en grondstoffenmarkten niet automatisch zullen stijgen op lange termijn. Wel zullen positieve en negatieve trends elkaar afwisselen. De beleggingsstrategie is gericht op het benutten van opwaartse trends in aandelen-en grondstofmarkten. Tegelijkertijd streven De VermogensMeesters ernaar de risico’s af te bouwen indien zich negatieve trends voordoen. Dan worden gedurende deze periodes tijdelijk liquiditeiten aangehouden of belegd in kortlopende obligaties. Via internet kan de cliënt ook dagelijks de portefeuille(s) volgen. De depotbanken waar de beleggingen worden aangehouden zijn Saxo Bank en/of Binck Bank. Bij beleggingsadvies geven De VermogensMeesters adviezen over private equity, tradingfondsen, aandelen en thema's. Hierbij speelt de aanbieder in op de kansen die de markten bieden, ook eigen investeringsideeën worden hierbij betrokken.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij de VermogensMeesters is 1.000.000 euro.

Niet beoordeeldDe VermogensMeesters is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
De
Naam aanbieder
De VermogensMeesters
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
De Vermogensmeesters B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
2009
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid De VermogensMeesters


De werkzaamheden van de VermogensMeesters bestaan uit strategiebepaling voor het gehele vermogen, het invullen van de beleggingsstrategie en afhandeling van de orders. Minimaal één keer per kwartaal vindt er een persoonlijk gesprek plaats met klanten. Daarnaast bespreekt de Vermogensmeesters tussentijds de gezamenlijke ideeën en brengen deze ten uitvoer. Jaarlijks stelt men samen met de klant vast of de strategie nog past bij de geformuleerde doelen.

De VermogensMeesters belegt in 25 beursgenoteerde aandelen van Noordwest Europese bedrijven die in staat zijn een minimale winstgroei van 10% per jaar te realiseren.

De focus van de VermogensMeesters ligt allereerst op ondernemingen met een bewezen sterke omzetgroei. Daarnaast heeft de VermogensMeesters voorkeur voor ondernemingen die kostenverbeteringen kunnen doorvoeren, o.a. door middel van een actieve acquisitiestrategie. Voor deze mid-en smallcap ondernemingen hebben de grote beleggers minder oog. DVM belegt ‘dicht bij huis’, in landen met een innovatieve en transparante cultuur en een politiek en monetair stabiel klimaat.

DVM belegt volgens een consistent proces van criteria waaraan bedrijven moeten voldoen. Op voorhand sluit de Vermogensmeesters bedrijven uit met activiteiten die controversieel of onethisch zijn.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij de VermogensMeesters is 1.000.000 euro.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten De VermogensMeesters


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


De VermogensMeesters rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. De VermogensMeesters wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team De VermogensMeesters


De VermogensMeesters biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

De VermogensMeesters

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement