De Vermogensbeheerders B.V. is een beleggingsonderneming, opgericht in 2010 (in Vught), die actief is in het beheer van vermogens voor particulieren en rechtspersonen. Sinds de oprichting is er expertise opgedaan in vermogensbeheer, fondsbeleggen, beleggingslijfrente en het maken en ontwikkelen van Risk & Management systemen.

De Vermogensbeheerders biedt vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs, financieel adviseurs die zelfstandig en onafhankelijk willen opereren een passende oplossing. Door het aanbieden van verschillende beleggingsstrategieën en bedieningsconcepten is er meer keuzemogelijkheid en flexibiliteit voor de klant.

Elke professional bij De Vermogensbeheerders heeft eigen kennis, vaardigheden en ervaring. Door het bundelen van dit alles, ontstaan er efficiëntie en schaalvoordelen die de klant ten goede komen.

De Vermogensbeheerders biedt 4 beleggingsconcepten, die onder een eigen naam naar buiten treden: Post Vermogensbeheer, Findex Vermogensbeheer (vanaf €50.000,-), Helder Beleggingsfondsen (vanaf €1,-) en Belay Vermogensbeheer.

Niet beoordeeldDe Vermogensbeheerders is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
De
Naam aanbieder
De Vermogensbeheerders
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
De Vermogensbeheerders B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 50.000,-
Vestiging(en)
Vught
Jaar actief
2010
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid De Vermogensbeheerders


De Vermogensbeheerders is een verzamelnaam voor 4 beleggingsconcepten: Findex Vermogensbeheer, Helder Beleggingsfondsen, Post Vermogensbeheer en Belay Vermogensbeheer. Deze concepten treden alle 4 met eigen naam naar buiten.

Bij Findex Vermogensbeheer kunt u terecht vanaf een inlegbedrag van €50.000,-. Bij Findex wordt er belegd aan de hand van uw inlegbedrag en risicoprofiel. Als u een relatie aangaat met Findex, worden uw beleggingen continu gemonitord, en als er volgens Findex iets binnen de portefeuille veranderd dient te worden, wordt dat meteen geregeld. U krijgt eens per kwartaal een overzicht van uw resultaten, en kunt desgewenst iedere dag uw situatie bekijken in het online portaal van Findex.

Helder Beleggingsfondsen is gericht op iedereen die door middel van beleggen zijn vermogen wil laten groeien. Al vanaf €1,- kunt u bij DEGIRO een rekening openen en FundShare Post Helder Aandelen Fund kopen en verkopen. Dit kan tevens bij Van Lanschot en Binck Bank.

Post vermogensbeheer is gericht op een klantvriendelijk beleid. Ze is betrokken, biedt zekerheid en houdt de focus op het vermogen van de klant. Post Vermogensbeheer richt zich op rendement en rust. Ze staat voor consequentie en maakt gebruik van rationele analyse. Statistische en kwantitatieve analyses helpen hierbij.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten De Vermogensbeheerders


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


De Vermogensbeheerders rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. De Vermogensbeheerders wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team De Vermogensbeheerders


De Vermogensbeheerders biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

De Vermogensbeheerders

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement