De Vereenigde Effecten Compagnie is opgericht in 2011 en houdt kantoor in De Rijp en Helmond. De Vereenigde Effecten Compagnie is een financiële dienstverlener voor particuliere en institutionele beleggers. Tot de professionele service als commissionair in effecten behoort onder meer vermogensbeheer, advisering en het uitvoeren van effectenorders. De Vereenigde Effecten Compagnie werkt met twee gescheiden business-units. Daarnaast kan men terecht voor Sociaal Verantwoord Beleggen.

Bij private cliënts worden de particuliere beleggers (en de institutionele beleggers met een belegd vermogen tot 100 miljoen euro) bediend. Institutional cliënts bedient banken en brokers.

De Vereenigde Effecten Compagnie hanteert ‘value investing’ als basis voor het beleggingsbeleid. Omdat de beurs volgens hen niet voorspeld kan worden, zoekt men ondergewaardeerde effecten. Niet alle beleggingen zijn value-georiënteerd. Ook andere beleggingen kunnen worden gebruikt om spreiding en een geleidelijke waardeontwikkeling van de beleggingsportefeuilles te genereren. Naast een aantal modelportefeuilles vanaf €100.000 kan men bij ook terecht voor maatwerk vanaf €1.000.000,-

Niet beoordeeldDe Vereenigde Effecten Compagnie is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
De
Naam aanbieder
De Vereenigde Effecten Compagnie
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
N.V. De Vereenigde Effecten Compagnie
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
De Rijp, Nijmegen, Helmond
Jaar actief
2001
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid De Vereenigde Effecten Compagnie


Bij de Vereenigde Effecten Compagnie (VEC) staan de persoonlijke situatie en wensen van de klant centraal. Ze levert maatwerk en streeft daarin naar het creëren van financiële rust en zekerheid. Het doel van haar beleggingsportefeuilles is het realiseren van een aantrekkelijk rendement tegen relatief beperkte risico's.

Op basis van een kennismakingsgesprek wordt de koers van het beleggingsbeleid bepaald. Uitgangspunten hiervoor zijn de persoonlijke situatie, de doelstellingen en de risicobereidheid van de klant. De portefeuille wordt aan de hand hiervan ingevuld met aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen of fondsen die gebaseerd zijn op aandelen en obligaties.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten De Vereenigde Effecten Compagnie


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee -

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


De Vereenigde Effecten Compagnie rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. De Vereenigde Effecten Compagnie wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team De Vereenigde Effecten Compagnie


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Eelco Martens
Directeur
Dhr. Sander Van Schaik
Directeur
Dhr. Etienne Kummer
Head of trading
Dhr. Ludo Franse
Asset & Portfolio Manager
Dhr. Abe Aders
Asset & Portfolio Manager
Mevr. Cindy De Kriek
Head Office Manager
Iago Van den Heuvel
Data analist


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement