De’ Medici Vermogensbeheer is actief sinds 2012 en gevestigd in Apeldoorn. De naam van de vermogensbeheerder is afkomstig van Giovanni dei Medici. Hij werd in 1413 bankier van de paus en bovendien de beheerder van het kapitaal van de paus en van de Kerk. Giovanni dei Medici kan, samen met zijn zoon Cosimo dei Medici, als de grondlegger van het internationale bankwezen en het vermogensbeheer op moderne grondslag worden beschouwd.

Het beleggingsbeleid van De’ Medici Vermogensbeheer is gericht op gestructureerde beleggingsportefeuilles en het bieden van consistentie. Een beleggingsbeleid dat ook in 'barre tijden' niet wordt losgelaten door de vermogensbeheerder. De kern van deze beleggingsaanpak ligt in het managen van het risico. Er wordt met de klant afgesproken binnen welke bandbreedte het risico zich mag bewegen. Vervolgens wordt er naar de actuele beleggingssituatie gekeken en bepaald of er op dat moment meer of minder risico genomen moet worden. Bij de laatste stap wordt met behulp van een algoritme een zodanige portefeuille samengesteld die bij het gekozen risico de hoogste verwachte opbrengst genereert. Dat geeft rust én rendement.

Expertise van De’ Medici Vermogensbeheer is de toepassing van Exchange Traded Funds (ETF's) ofwel indextrackers. Volgens De’ Medici bieden ETF’s een goede en niet-kostbare mogelijkheid, omdat ze de ontwikkeling van een index objectief volgen, zodat het rendement altijd in grote lijnen overeenkomt met de prestaties van die index. De’ Medici richt zich volledig op vermogensbeheer en dit is mogelijk vanaf € 150.000,-.BeoordeeldDe Medici Vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
De
Naam aanbieder
De Medici Vermogensbeheer
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
De' Medici Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 150.000,-
Vestiging(en)
Apeldoorn
Jaar actief
2012
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid De Medici Vermogensbeheer


Het beleggingsbeleid van De’ Medici Vermogensbeheer is gericht op gestructureerde beleggingsportefeuilles en het bieden van consistentie. Een beleggingsbeleid dat ook in 'barre tijden' niet wordt losgelaten door de vermogensbeheerder. De kern van onze beleggingsaanpak ligt in het managen van het risico. Dat werkt als volgt. De Medici Vermogensbeheer spreekt met u af binnen welke bandbreedte het risico zich mag bewegen. Vervolgens kijkt de vermogensbeheerder naar de actuele beleggingssituatie en bepaald op dat moment of er meer of minder risico moet worden genomen. De laatste stap is dat De Medici vermogensbeheer met behulp van een algoritme een portefeuille samenstelt die bij het gekozen risico de hoogste verwachte opbrengst genereert. Dat geeft rust én rendement.

Verder maakt De Medici vermogensbeheer gebruik van ca. 270 zogenaamde Exchange Traded Funds (ETF's) ofwel indextrackers. Het voordeel van ETF’s is dat zij kostenefficiënt de onderliggende indices volgen. De Medici vermogensbeheer maakt geen gebruik van eigen beleggingsproducten.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten De Medici Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
Beheerfee1,45% per jaar met een minimum van 1800 euro bij een beheerd vermogen kleiner dan 150.000 euro
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeAll-in fee van 0,35% van de depotbank.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


De Medici Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. De Medici Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team De Medici Vermogensbeheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Emile Drost Drs.
Vermogensbeheerder
Emile Drost heeft als vermogensbeheerder beroepservaring die teruggaat tot 1976. Al voor die tijd volgde hij intensief de ontwikkelingen op de financiële markten. Emile is zowel historicus als beleggingsexpert (opgeleid als vermogensbeheerder en beleggingsanalist). Emile is werkzaam geweest als fondsbeheerder, senior vermogensbeheerder en kredietspecialist private-banking bij verschillende (groot)banken en verzekeraars voor particuliere en institutionele relaties. Daarmee beschikt Emile over brede kennis op gebied van financieel-economische zaken. Naast vermogensbeheerder is hij financieel adviseur. Tevens heeft hij een aantal nevenfuncties in het overheidsbestuur gehad. Emile is de oprichter en bestuurder van De’ Medici Vermogensbeheer.
Mw. Willemijn Drost Drs.
Vermogensplanner
Willemijn Drost heeft na haar studie Bedrijfskunde (met een marketing specialisatie) gekozen voor de financiële sector. Willemijn is gespecialiseerd als vermogensplanner. Daarnaast is Willemijn betrokken bij interne marketing en automatiseringsprojecten. Willemijn houdt zich bezig met alle facetten van de dienstverlening waarbij de nadruk van de advisering ligt op de persoonlijke, fiscale en juridische positie van de cliënt in relatie tot de beleggingsportefeuille bij thema's zoals pensionering, de (eigen) woning en estate planning.
Dhr. Harman Kloos RBA
Beleggingsanalist
Harman Kloos heeft zijn ervaring opgedaan als Private Banker bij een grootbank. Hij droeg tevens bij aan de inhoudelijke ondersteuning van Private Banking op het gebied van beleggingen. Harman is bedrijfskundige, aangevuld met een specialistische opleiding voor beleggingsdeskundigen. Hij verlegde zijn focus naar het management van vermogensbeheer en het bancaire management en was werkzaam als directeur bij diverse binnen- en buitenlandse bancaire instellingen. Harman heeft zijn vak tevens in educatieve zin vorm gegeven door zijn betrokkenheid bij de vakinhoudelijke opleidingen. Harman was mede betrokken bij de oprichting en is nu bestuurder van De’ Medici Vermogensbeheer.


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement