Comtessa Vermogensbeheer (opgericht in 2008) is een onafhankelijke vermogensbeheerder waarbij de cliënt centraal staat. Comtessa vermogensbeheer is gevestigd in Hoofddorp. Persoonlijke aandacht en hoogwaardige dienstverlening op maat staan bij Comtessa vermogensbeheer hoog in het vaandel. Zij streven naar een duurzame relatie met hun cliënten. Tevreden cliënten zijn hun meest waardevolle marketingtool.

Reeds tijdens het kennismakingsgesprek maakt u contact met mogelijk uw nieuwe vermogensbeheerder. Bij Comtessa vermogensbeheer heeft u derhalve uw eigen vermogensbeheerder. Met uw vermogensbeheerder bouwt u een persoonlijke relatie op, ook weer geheel naar uw specifieke wensen. "U heeft slechts te maken met één persoon, uw vermogensbeheerder, die te allen tijde voor u aan het werk is. Hij/zij is volledig op de hoogte van uw korte, middellange en lange termijn wensen en verplichtingen en zal u dan ook regelmatig op de hoogte houden van de portefeuille-samenstelling, kapitaalontwikkeling en aan- of bijsturing ervan.

De minimale inleg is 100.000 euro.

BeoordeeldComtessa is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Comtessa
Naam aanbieder
Comtessa
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Comtessa Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Hoofddorp
Jaar actief
2008
Onderscheidingen
-


Beleggingsbeleid Comtessa


Comtessa Vermogensbeheer zegt geen standaardoplossingen te bieden maar maatwerk. Naar aanleiding van uw beleggingsprofiel bouwt Comtessa Vermogensbeheer een portefeuille op met zo min mogelijk risico waarbij een interessant rendement kan worden gerealiseerd. Comtessa Vermogensbeheer is niet gebonden aan huisfondsen of aan een beperkte keuzemogelijkheid van beleggingsfondsen. Comtessa's specialisten zeggen een onafhankelijk en objectief oordeel te geven over de diverse beleggingsmogelijkheden. Het beleggingsbeleid is gericht op het bereiken van het optimale rendement bij een gematigd risicoprofiel.

Comtessa Vermogenbeheer heeft de zogenaamde ""Leidraad - Aanbevelingen voor een betere aansluiting tussen beleggingen en risicoprofielen' van de AFM geïmplementeerd. Zo kunt u bij Comtessa Vermogensbeheer - in beginsel - kiezen uit een zestal beleggingsconcepten. Hun beleggingsconcepten Ambitieus, Stabiel en Behoedzaam (profielen I t/m IV) kennen een opbouw volgens de door hun ontwikkelde 'six-pack' strategie. Dit betekent dat de beleggingsportefeuille samengesteld is op basis van zes compartimenten, waarbij de zwaarte van de zes compartimenten afgestemd is op uw specifieke risicoprofiel en een gezonde balans wordt nagestreefd tussen aandelen(georiënteerd) en vastrentende bestanddelen. In het profiel Behoedzaam (profiel V en VI) wordt uitsluitend gekozen voor vastrentende waarden, waarbij er een optimale verdeling wordt aangebracht in de looptijd van de gekozen titels. Op deze manier wordt er geprobeerd binnen een dergelijke portefeuille met nog meer zekerheid cash flow en effectief rendement te realiseren.

Comtessa Vermogensbeheer streeft naar maatwerk. Mocht uw gewenste beleggingsbeleid niet overeenkomen met een van hun zes beleggingsprofielen, dan kan in overleg een ander, specifiek, beleggingsbeleid worden overeengekomen.


Geen
Actief
MaatwerkEr kan rekening worden gehouden met speciale wensen van de klant.
Groei
Aandelen, Obligaties, Opties / FuturesDerivaten indien de klant dat wenst.
Nee
InsingerGilissen, Saxo Bank
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Comtessa


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee (incl. btw) afhankelijk van uw inleg via een vaste staffel:
1,45% tot € 250.000,-
1,16% van € 250.000,- tot € 500.000,-
0,87% van € 500.000,- tot € 1 miljoen
0,73% van € 1 miljoen tot € 2,5 miljoen
0,58% vanaf € 2,5 miljoen
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeVia depotbank InsingerGilissen.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Comtessa rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

ProfielZeer defensiefDefensiefNeutraalOffensiefZeer offensief
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
-
-
-
-
-
Inzicht in alle rendementen van Comtessa?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Comtessa


Comtessa biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement