Capitael is sinds 2012 actief als modern Multi Family Office en gevestigd in Den Haag. Het uitgangspunt is dat de belangen en wensen van de cliënten altijd voorop staan. Vanuit deze grondgedachte is Capitael ontstaan.

De beleggingsfilosofie van Capitael is samen te vatten als het beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Deze ondernemingen hebben vaak ook omzet- en winstgroei geboekt in de jaren dat er crisis was, aldus Capitael. Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet de voorkeur. Capitael wil uitsluitend beleggen instrumenten die de cliënten ook kunnen begrijpen. Capitael biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies.

Het minimum inlegbedrag om klant te worden is 1.000.000 euro.

Niet beoordeeldCapitael vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Capitael
Naam aanbieder
Capitael vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Capitael B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
2012
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Capitael vermogensbeheer


In een financiële wereld waarin persoonlijk contact steeds schaarser wordt en beleggen onnodig complex is gemaakt, brengt Capitael overzicht en gaat terug naar de kern. Capitael belegt alleen in tastbare ondernemingen. Kwalitatief goede, winstgevende bedrijven die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Die regelmatig dividend uitkeren en internationaal opereren.

Capitael belegt in ondernemingen die constant presteren. Die ook omzet- en winstgroei hebben laten zien tijdens de crisisjaren. Bedrijven die wendbaar zijn, en een duidelijke visie hebben ten aanzien van de snel veranderende wereld. Die minder afhankelijk zijn van banken en zelf een gezonde kasstroom hebben

Capitael belegt niet in trackers (etf's) of fondsen. Want wanneer er via trackers in een index belegt wordt, wordt er ook geïnvesteerd in bedrijven die niet goed presteren. Dit gaat uiteindelijk ten koste van het rendement. Capitael selecteert alleen in bedrijven met een sterk management, een duidelijke visie en betrouwbare bedrijfsvoering.

De beleggingsspecialisten van Capitael volgen de huidige en potentiële beleggingen van de klant haar beheerportefeuille op de voet. Capitael kijkt rationeel naar de actuele ontwikkelingen op de financiële markten en investeert, op basis van prognoses, in de winnaars van morgen. Capitael haar principes zijn: begrijp waarin je belegt, focus op de lange termijn en zorg voor een optimale rendement-risico verhouding. Indien nodig houdt Capitael wat meer liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. En Capitael neemt geen onnodige risico’s om jaar in, jaar uit de benchmark te willen verslaan.

Het minimum inlegbedrag om klant te worden is 1.000.000 euro.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Capitael vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Capitael vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Capitael vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Capitael vermogensbeheer


Capitael vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Capitael vermogensbeheer

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement