Besmart is opgericht in 2016 en is van dezelfde eigenaren als de beleggingsassistent. De dienstverlening van de beleggingsassistent bestaat uit het begeleiden van klanten naar een vermogensbeheerder. Met de introductie van Besmart beschikt de beleggingsassistent nu ook over een eigen product dat onderdeel kan zijn van hun advies.

Over Besmart
Besmart is een beleggingsadvies oplossing. U belegt in een modelportefeuille en krijgt periodiek advies bij wijzigingen. Besmart belegt voor haar klanten in indextrackers van aandelen- en obligatie-indices. In welke trackers wordt belegd, hangt af van uw persoonlijk risicoprofiel en het gekozen doel.

Besmart rekent een beheervergoeding van 0.75% Excl. BTW (0.91% incl. btw) per jaar over het totale bedrag dat u belegt. Naast deze vergoeding betaalt u ook nog voor transactiekosten, bewaarloon en de kosten van de indextrackers.

Niet beoordeeldBesmart is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Besmart
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
De Beleggingsassistent
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement