Assetgrip management is opgericht in 2015 in Amsterdam. In mei 2016 heeft de partij haar vergunning gekregen van de AFM. Het bedrijf is eigendom van Peter Nethe en Tonko Gast. Asstgripl biedt volgens eigen zeggen 'gestructureerd en gedisciplineerd (integraal) vermogensbeheer' met als doelstelling haar cliënten 'te begeleiden in het top-down gestructureerd en gedisciplineerd beheren van hun totale vermogen'. Assetgrip levert de volgende diensten:

-Integraal Vermogensbeheer
-Geconsolideerde Rapportage
-Family Office Consultancy

Bij integraal vermogensbeheer wordt er belegd via een core-satellite strategie en de portefeuilles worden primair ingevuld met ETFs.Vermogensbeheer bij Quant-Capital is mogelijk vanaf €2.5 miljoen.

Niet beoordeeldAssetgrip is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Assetgrip
Naam aanbieder
Assetgrip
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Quant-Capital Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 2.500.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2015
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Assetgrip


Er zijn binnen de financiële industrie 2 kampen te onderscheiden: Beleggers die ‘bottom-up‘ vanuit individuele titels portefeuilles wensen op te bouwen en beleggingsstrategen die ‘top-down‘, denkend vanuit eigenschappen van wolken aan financiele titels, portefeuilles wensen in te richten. De mix van beide benaderingen wordt veelal aangeduid met de term ‘Core-Satellite‘, waarbij de kern van de portefeuille passief wordt ingericht middels Exchange Traded Funds (ETF’s, Beta exposure), en de satelliet beleggingen ‘gespeeld’ worden via actieve managers, die middels hun specifieke skills, verondersteld worden waarde toe te kunnen voegen aan portefeuilles (Alpha managers).

Assetgrip Management implementeert in de dagelijkse praktijk weloverwogen de hierboven omschreven ‘Core-Satellite’-benadering, waarbij de stelling wordt verdedigd dat men zich als professionele belegger enkel moet focussen op die elementen waar men daadwerkelijk invloed op kan uitoefenen. Deze elementen bestaan uit het (modelmatig) aanbrengen van structuur in risico-budgetten over diverse asset classes heen (Smart Diversification), het executeren van transacties tegen de laagste kosten en het gedisciplineerd zonder emoties doorlopen van een geïntegreerd beleggingsproces.

Doorloopt men dit beleggingsproces met discipline, dan is de kans het grootst dat een belegger op lange termijn wordt beloond met de te verwachte rendementen, waarbij het te accepteren risico altijd gekoppeld blijft aan het verwachtte rendement.

Assetgrip Management belegt grotendeels in ETF's, ofwel indextrackers en Assetgrip heeft een "look through" in de trackers gecreëerd zodat de cliënt ziet welke aandelen, obligaties en andere financiële instrumenten er onderliggend worden gebruikt.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij Assetgrip is 2.500.000 euro.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Assetgrip


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Assetgrip rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Assetgrip wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Assetgrip


Assetgrip biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement