Andreas Capital startte in begin 2010 en is gevestigd te Luxemburg. De oprichters bundelden hun complementaire ervaring en knowhow van de institutionele beleggings- en bancaire wereld en pasten deze toe ten voordele van hun eigen portefeuilles. Vandaag werkt Andreas Capital nog altijd voor de portfolio's van oprichters, alsmede voor portefeuilles van andere cliënten. Daarbij wordt gebruikgemaakt van hetzelfde beleid en van dezelfde processen en technieken.

De naam ‘Andreas’ verwijst naar een voorvader van enkele oprichters, die in de financiële wereld van het begin van de 18e eeuw geïnvolveerd was. Zijn handtekening vormt een onderdeel van het logo en staat volgens hen symbool voor hun persoonlijke commitment; de sleutelwaarde van de dienstverlening.

Niet beoordeeldAndreas Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Andreas
Naam aanbieder
Andreas Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Andreas Capital S.A.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Luxemburg
Jaar actief
1993
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Andreas Capital


Value, fundamentele analyse en een institutionele aanpak zijn de kernbegrippen van het beleggingsbeleid van Andreas Capital. Hierbij laat zij zich leiden door research van grote internationale banken.
De aanpak: ´´Naast Integriteit, Onafhankelijkheid en Expertise geloven wij in Transparantie. Dat zijn onze basiswaarden. Onze aanpak: een open, begrijpelijk en navolgbaar vermogensbeheer voor al onze cliënten´´.

Voor het beleggingsbeleid worden maandelijks de grote lijnen besproken in een regulier overleg en de daadwerkelijke invulling vindt plaats via de lokale investment committee. Een gedetailleerde beschrijving van het beleggingsproces is te vinden in het document "Beleggingsproces".

-
Actief
MaatwerkElke portefeuille is maatwerk. Ze adviseren over de beleggingsbeslissingen voor de implementatie van je strategische asset allocation en over de tactische beleggingskeuzes in je portfolio in de toekomende jaren. Je bepaalt zelf in welke mate je bij het beleggingsproces betrokken wilt zijn.
WaardebehoudNaast de traditionele aanpak bieden zij ook de mogelijkheid om de inflatie als referentiekader en benchmark te gebruiken.
Aandelen, Beleggingsfondsen, Indextrackers, Obligaties, Opties / FuturesDe exposure tot Europa en de V.S. wordt zoveel mogelijk met individuele aandelen opgebouwd., Voor specifieke zaken maken zij incidenteel gebruik van institutionele beleggingsfondsen. , Indextrackers worden gebruikt voor specifieke landen exposure of korte termijn tactische trades. , In het geval van obligaties gaat de voorkeur uit naar individuele obligaties., Op verzoek van de klant kan na duidelijke afspraken ook actief gebruik worden gemaakt van derivaten.
Nee
Abn Amro, InsingerGilissen, Saxo Bank
JaHet vermogen van de aandeelhouders wordt ook meebelegd.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Andreas Capital


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
BeheerfeeBeheervergoeding van 0.58% tot €2 miljoen (minimaal €5.850,-); over het meerdere tot 10 miljoen 0,53% en over het meerdere vanaf €10 miljoen 0.47%. (Incl. BTW per jaar).
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeOp basis van keuze depotbank Binck. Kosten afhankelijk van inlegbedrag. Gemiddeld 0,1% per jaar (Incl. BTW).

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Andreas Capital rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Andreas Capital belegt via maatwerk portefeuilles. Het getoonde rendement is het gemiddelde rendement van de klanten met hetzelfde risicoprofiel

ProfielDefensiefBalancedNeutraalGroeiOffensief
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
-
-
-
-
-
Inzicht in alle rendementen van Andreas Capital?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Andreas Capital


Andreas Capital biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement