Vermogensbeheer Friesland (voorheen AMDK) is in 2008 opgericht en gevestigd in Joure. Tot de klantenkring behoren onder meer ondernemers, particuliere beleggers, DGA’s, freelancers en zzp-ers. Naast vermogensbeheer kunnen klanten er ook terecht voor financieel advies en financiële planning.De focus bij het Vermogensbeheer Friesland ligt op beheersing van de risico’s. De lage risico’s zijn gebaseerd op de Moderne Portefeuille Theorie van Nobelprijswinnaar Harry Markowitz. Zijn theorie baseert zich erop dat door het spreiden over meerdere beleggingscategorieën het risico afneemt. De moderne portefeuille theorie zorgt volgens Vemogensbeheer Friesland echter niet alleen voor een lager risico, maar ook voor een goed rendement. De partij combineert het beleggingsbeleid met een actieve strategie.Vermogensbeheer Friesland biedt zes portefeuilles aan, die bijna alle doelstellingen dekken. Daarnaast, is maatwerk mogelijk vanaf 100.000 euro. De partij biedt volgens eigen zeggen onafhankelijk en persoonlijk vermogensbeheer: door te beleggen in de beste posities en nooit in huisfondsen, complexe producten, CV’s en allerlei andere aanbiedingen.

BeoordeeldVermogensbeheer Friesland is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Vermogensbeheer
Naam aanbieder
Vermogensbeheer Friesland
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
AMDK Vermogensbeheer Friesland B.V
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Joure
Jaar actief
2008
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Vermogensbeheer Friesland


Vermogensbeheer Friesland is een actieve vermogensbeheerder, met een speciale focus op risicobeheersing. De strategie is gericht op het behalen van een duidelijk hoger rendement dan het marktgemiddelde. Tegelijkertijd heeft Vermogensbeheer Friesland daarbij een speciale focus op het risico. Ten eerste middels toepassing van de Moderne Portefeuille Theorie van Nobelprijswinnaar Harry Markowitz, die zorgt voor een duidelijk betere afstemming van rendementen en risico's. En ten tweede wordt dagelijks het actuele risico van elke portefeuille gemeten en zo nodig aangepast.

Geen
Actief
Modelportefeuille
Aanvulling inkomen, Groei De modelportefeuille is gericht op het genereren van groei. Daarnaast heeft Vermogensbeheer Friesland een portefeuille specifiek gericht op het genereren van inkomsten. In het zeer offensieve profiel wordt voor 100% belegt in individuele effecten.
Aandelen, Beleggingsfondsen, Indextrackers, Obligaties
Nee
Credit Suisse, InsingerGilissenBij beide depotbanken geldt een all-in tarief van 0,3%
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Vermogensbeheer Friesland


Doorlopende kosten
Periodieke kostenU betaald 300 euro per jaar (incl btw) aan toezichthouderkosten
BeheerfeeDe all in beheer fee bij Vermogensbeheer Friesland is ligt tussen de 1,51% en 1,61% per jaar (incl. BTW) afhankelijk van de door uw gekozen depotbank.

Indien u gebruik maakt van financiële planning dan betaalt u 0,20 - 0,30% per jaar extra over het beheerd vermogen of 150,00 euro per uur aan advieskosten.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Vermogensbeheer Friesland rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

ProfielDefensiefMatig defensiefMatig offensiefOffensief
2020
-
-
-
-
2019
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
2017
-
-
-
-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Vermogensbeheer Friesland


Vermogensbeheer Friesland biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Vermogensbeheer Friesland

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement