Alpha Capital werd in 2014 opgericht door drie mannen met ruime ervaring in het beleggingswezen. Gevestigd in Eindhoven biedt Alpha Capital een onafhankelijke en persoonlijke dienstverlening voor vermogende particulieren met een inlegbedrag vanaf €1.000.000,-. Omdat Alpha Capital slechts een beperkt aantal klanten adviseert, bent u zeker van persoonlijk advies en een lange termijn relatie.

Bij Alpha Capital kunt u gebruik maken van drie dienstverleningen: beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensbegeleiding. Voor alle dienstverleningen geldt een minimaal inlegbedrag van €1.000.000,-. Kiest u voor beleggingsadvies, dan maakt u zelf de beslissingen, maar kunt u rekenen op professionele hulp van beleggingsadviseurs. Bij vermogensbeheer geeft u uw vermogen uit handen. Alpha Capital belegt dan voor u, volgens nauwkeurig afgestemde afspraken met u. Vermogensbegeleiding ten slotte, is gericht op begeleiding bij het kiezen van vermogensbeheerders of beleggingsadviseurs. U belegt dan dus niet via Alpha Capital.

Alpha Capital biedt daarnaast een online overzichtspagina, waar u altijd kunt zien hoe het met uw vermogen gesteld is en hoe de opbouw van uw beleggingsportefeuille eruit ziet.


Niet beoordeeldAlpha Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Alpha
Naam aanbieder
Alpha Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Alpha Capital Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Alpha Capital


Bij Alpha Capital is men gericht op een persoonlijke dienstverlening. Er wordt maar een beperkt aantal relaties aangegaan, waardoor u een eigen beleggingsadviseur krijgt, die u op de lange termijn begeleidt in uw proces. Daarnaast is Alpha Capital onafhankelijk, ze is niet gebonden aan financiële instellingen of producten.

Ze hanteert een gestructureerd en, wanneer nodig, actief beleggingsbeleid. Hierbij wordt maximaal ingespeeld op kansen en mogelijkheden, in navolging van nauwkeurig gemaakt en genoteerde afspraken met de klant.

In 2019 heeft Alpha Capital het selectiecriterium “duurzaamheid” aan haar lijst toegevoegd. Volgens Alpha Capital brengen organisaties die niet aan dit criterium voldoen risico’s met zich mee. Dat is niet gunstig voor de maatschappij, relaties en de volgende generatie. Duurzaamheid wordt dan ook als uitsluitende factor én vergelijkingscriterium toegepast.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Alpha Capital


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Alpha Capital rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Alpha Capital wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Alpha Capital


Alpha Capital biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement