Aberfeld Vermogensbeheer is opgericht in 2009 en gevestigd te Haarlem. Het beleggingsbeleid is gericht op behoud van vermogen en vermogensgroei op de langere termijn. Hierbij is een evenwichtige opbouw van de beleggingsportefeuilles de primaire doelstelling.

Aberfeld Vermogensbeheer is gespecialiseerd in de Europese en Amerikaanse aandelen- en obligatiemarkten. De beleggingen kunnen afhankelijk van het profiel variëren van een 100% obligatieportefeuille tot een 100% aandelenportefeuille gecombineerd met opties. Aberfeld Vermogensbeheer belegt behoudend voor de cliënten die van rust in hun portefeuille houden, maar actief voor cliënten die vaker willen anticiperen op de bewegingen in de markt.

Aberfeld levert vermogensbeheer voor particuliere beleggers, instellingen, stichtingen, familiebedrijven en meer. Vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 100.000,-.


BeoordeeldAberfeld is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Aberfeld
Naam aanbieder
Aberfeld
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Aberfeld Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Haarlem
Jaar actief
2009
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Aberfeld


Aberfeld streeft ernaar om haar beleggingsdienstverlening steeds te verbeteren. Het beleggingsbeleid is hierin een belangrijk onderdeel. Aberfeld biedt vermogensbeheer voor particulieren en instellingen die willen beleggen in aandelen en/of obligaties in Europa of Noord Amerika. Haar beheer wordt volledig afgestemd op de persoonlijke wensen en omstandigheden van de klant. Aberfeld stelt een duurzame relatie met haar cliënten voorop. Ze heeft dan ook veel contact met haar cliënten.

Individueel vermogensbeheer wordt bij Aberfeld aangeboden vanaf een vermogen van 100.000 euro. De beleggingsportefeuille kan bij Aberfeld variëren van 100% obligaties tot 100% aandelen gecombineerd met opties. Hierin wordt er altijd een afweging gemaakt tussen risico en rendement. Het beleggingsbeleid is gericht op behoud van vermogen en vermogensgroei op de lange termijn. Er wordt bij Aberfeld belegt op basis van interne fundamentele research en research van externe partijen.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Aberfeld


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Aberfeld rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Aberfeld wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Aberfeld


Aberfeld biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Aberfeld

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement