1Vermogensbeheer is opgericht in 2014 door Luciano Westerveld. Het bedrijf heeft een kantoor in Bussum. In 2018 startte 1Vermogensbeheer haar activiteiten in België. 1Vermogensbeheer biedt aandelen-en obligatieportefeuilles voor particulieren, ondernemers, stichtingen en kerkelijke instellingen.

1Vermogensbeheer bestaat uit een team van professionals met brede achtergrond in de financiële wereld. De invulling van de portefeuille bestaat uit herkenbare aandelen, obligaties en vastgoedaandelen. Klanten van 1Vermogensbeheer zien beleggen als een investering waarbij de beleggingshorizon minimaal 5 jaar is, waarbij financieel voordeel behalen het doel is. De vermogensbeheerdienstverlening wordt aangeboden vanaf een belegd vermogen van EUR 250.000.


Beoordeeld1Vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
1Vermogensbeheer
Naam aanbieder
1Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
1Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Bussem
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid 1Vermogensbeheer


1Vermogensbeheer heeft vier verschillende overtuigingen die de basis vormen van het beleggingsbeleid. De vier overtuigingen zijn als volgt:

1. Spreiding als basis
2. U wilt rustig slapen
3. Duurzaamheid als voorwaarde
4. Actief beleggen loont

Welke aanpak, beleggingsstrategie of beleggingsstijl heeft 1Vermogensbeheer?
De beleggingsstrategie kan omschreven worden als actief en is gebaseerd op fundamentele gronden. 1Vermogensbeheer is daarnaast van mening dat cliënten graag herkenbaarheid zien in hun eigen beleggingsportefeuilles. Mede hierdoor kiest 1Vermogensbeheer ervoor om de beleggingsportefeuille altijd voor een deel in te vullen met lokale (Nederland - België) aandelen. Naast herkenbaarheid van de portefeuilles geeft 1Vermogensbeheer aan dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt bij de samenstelling van de portefeuilles. Zo worden niet duurzame sectoren zoals onder andere wapens en steenkool bij voorbaat al uitgesloten en vindt er een filtering plaats op basis van duurzaamheidscriteria van onder andere Morningstar.

In welke beleggingscategorieën, sectoren, regio' s en (soort) financiële instrumenten wordt belegd
De vermogenscategorieën bij 1Vermogensbeheer zijn: aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Hierbij verdeeld 1Vermogensbeheer uw vermogen naar eigen zeggen zoals dat bij u het beste past. Daarnaast zal 1Vermogensbeheer altijd liquiditeiten aanhouden om altijd in staat te zijn in te kunnen spelen op kansen die zich voordoen in de markt.Best in class, Negatieve uitsluiting
Actief
Modelportefeuille
Groei
Aandelen, Beleggingsfondsen, Indextrackers, Obligaties
Nee
Degiro, Saxo Bank
Ja
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten 1Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse All-In beheerfee (incl. btw) van 1,35% zonder prestatievergoeding of korting

Daarnaast biedt 1Vermogensbeheer u ook de mogelijkheid te kiezen voor een flexibele beheerfee i.c.m. een prestatievergoeding.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeMaakt onderdeel uit van de "All-In" beheerfee.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


1Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. 1Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team 1Vermogensbeheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
dhr Xavier van Deuren
Allocatie Specialist
Voor Xavier Van Deuren (1965) is continuïteit een noodzakelijke voorwaarde voor een langdurige vruchtbare samenwerking. En dat ontbreekt wel eens bij de grootbanken... Xavier heeft zich ontpopt tot een expert die in het huidige klimaat van lage rente, toch doorlopend investeringen weet te traceren die wel rendement leveren met verantwoord risico. Binnen 1Vermogensbeheer is Xavier verantwoordelijk voor de asset allocatie en vastrentende waarden. Bovenal is hij het eerste aanspreekpunt van een aantal vermogende relaties.
dhr Laurens Tabak
Investment Specialist
Vanaf jongs af aan heeft Laurens Tabak (1995) een brede interesse voor financiën. Na een specialistische course aan University ‘San Antonio’, Murcia (Spanje) heeft Laurens zijn afstudeerperiode doorlopen bij DeAandeelHouder en 1Vermogensbeheer. Laurens studeerde af aan de University of Applied Sciences met een Bachelor in Finance. Na zijn afstudeerperiode startte Laurens bij 1Vermogensbeheer als Investment Specialist. Laurens staat geregistreerd in het DSI-Register.
dhr Stefaan Casteleyn
Investment Specialist
Stefaan Casteleyn (1963) is een doorgewinterde belegger met een schat aan ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Hij was als directeur vermogensbeheer bij Bank Corluy eindverantwoordelijke voor het beleggingsbeleid en richtte in die tijd een tweetal succesvolle beleggingsfondsen op. Vervolgens was hij langdurig directeur van UBS België. Bij 1Vermogensbeheer is Stefaan verantwoordelijk voor investeringen op de Brusselse beurs en neemt zitting in het team dat de internationale effecten selecteert.
dhr Marco Knulst RBA
Allocatie Specialist
Marco Knulst (1971) is sinds 2007 actief als onafhankelijk beleggingsspecialist voor vermogende particulieren. Daarvoor studeerde hij aan de Vrije Universiteit en werkte als belegger bij Mees Pierson en Van Lanschot. Hij is bij 1Vermogensbeheer primair verantwoordelijk voor de macro-economische visie en beheerder van de Golden Crosses-methodiek. Voor Marco Knulst is transparantie een vanzelfsprekendheid, waar dat binnen de bank niet altijd zo is.
dhr Christophe de Strycker
Investment Specialist
Christophe de Strycker (1964) heeft 20 jaar ervaring als private banker en financieel vertrouwenspersoon. Met slimme oplossingen voor vermogensplanning en -structurering kan Christophe klanten optimaal bedienen.


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement