THB Vermogensbeheer is in 1997 opgericht en gevestigd in Tilburg. THB Vermogensbeheer richt zich op het beheren van vermogen van particulieren, vennootschappen, stichtingen en institutionele instellingen. Naast Vermogensbeheer wordt ook Vermogensbegeleiding als dienstverlening aangeboden.

De beleggingsstrategie van THB Vermogensbeheer is het best omschrijven als een combinatie tussen een top-down en een bottom-up benadering. THB Vermogensbeheer streeft naar beheer dat actief, doordacht en gebaseerd is op grondige analyses van ondernemingen en beleggingsinstellingen. Daarbij is niet het korte beleid bepalend. THB Vermogensbeheer belegt in financieel gezonde bedrijven met een stabiele en bovenal goed voorspelbare winstontwikkeling en een sterke marktpositie. In het algemeen wordt gebruik gemaakt van individuele aandelen, beleggingsfondsen en trackers. Bij beleggingsfondsen wordt goed gekeken naar de performance maar ook naar de (interne) kosten van dit fonds.

Niet beoordeeldTHB Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
THB Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
THB vermogensbeheer
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven, Tilburg
Jaar actief
1997
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders