THB Vermogensbeheer is in 1997 opgericht en gevestigd in Tilburg. THB Vermogensbeheer richt zich op het beheren van vermogen van particulieren, vennootschappen, stichtingen en institutionele instellingen. Naast Vermogensbeheer wordt ook Vermogensbegeleiding als dienstverlening aangeboden.

De beleggingsstrategie van THB Vermogensbeheer is het best omschrijven als een combinatie tussen een top-down en een bottom-up benadering. THB Vermogensbeheer streeft naar beheer dat actief, doordacht en gebaseerd is op grondige analyses van ondernemingen en beleggingsinstellingen. Daarbij is niet het korte beleid bepalend. THB Vermogensbeheer belegt in financieel gezonde bedrijven met een stabiele en bovenal goed voorspelbare winstontwikkeling en een sterke marktpositie. In het algemeen wordt gebruik gemaakt van individuele aandelen, beleggingsfondsen en trackers. Bij beleggingsfondsen wordt goed gekeken naar de performance maar ook naar de (interne) kosten van dit fonds.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen bij THB Vermogensbeheer is 250.000 euro.

BeoordeeldTHB Vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
THB
Naam aanbieder
THB Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
THB Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven, Tilburg, 's-Hertogenbosch
Jaar actief
1997
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid THB Vermogensbeheer


THB Vermogensbeheer is sinds 1997 een zelfstandige vermogensbeheerder. THB Vermogensbeheer bedient vermogende particulieren & families, ondernemers, vennootschappen en verenigingen & stichtingen. Naast vermogensbeheer wordt ook vermogensbegeleiding als dienstverlenging aangeboden.

De klant belt, appt of mailt direct met een specialist. Over onder andere de actualiteiten, gebeurtenissen in de markt, transacties en resultaten van de eigen portefeuille.

De beleggingsstrategie van THB Vermogensbeheer is het beste te omschrijven als een combinatie tussen een top-down en bottom-up benadering. Het beheer is actief en gebaseerd op grondige research. Door de onafhankelijkheid van THB Vermogensbeheer worden de best bijpassende beleggingen geselecteerd, ongeacht wie ze maakt.

THB Vermogensbeheer belegt in bedrijven met een stabiele en goed voorspelbare winstontwikkeling en een sterke marktpositie. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van individuele aandelen, beleggingsfondsen en trackers. Bij beleggingsfondsen wordt gefocused op de performance en de (interne) kosten van het fonds.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen bij THB Vermogensbeheer is 250.000 euro.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten THB Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee van 1,21% (incl. btw)
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


THB Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. THB Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team THB Vermogensbeheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Paul van der Hoeven
Partner
Dhr. MArc Andriessen
Vermogensbeheerder
Dhr. Peter de Jong RBA
Vermogensbeheerder
Dhr. Rodney Maes
Vermogensbeheerder
Mevr. Nadia Bellusi-de Feijter
Vermogensbeheerder


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement