Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer, afgekort OVMK, is een initiatief van Diane Ophorst en Reinhard van Marwijk Kooy, beiden al jaren fervent aanhanger van de beleggingsstijl “Value Investing”. De onderneming is opgericht in 2009 en gevestigd in Gouda.

De beleggingsstijl Value Investing houdt in dat gezocht wordt naar aandelen en obligaties van kleinere beursgenoteerde ondernemingen, waarin onderwaardering ontstaan is. Het voordeel dat Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer schetst is dat deze kleinere ondernemingen veelal niet door andere analisten gevolgd worden. OVMK is voornamelijk actief in Nederland, Engeland en Hong Kong. Circa 25% van het vermogen in de door OVMK beheerde portefeuilles is belegd in Hong Kong. Dit gebeurt via het OVMK Hong Kong Value Fund.

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer volgens de beleggingsstijl Value Investing aan vanaf € 500.000,-. Het is ook mogelijk vanaf € 100.000 om rechtstreeks te participeren in het OVMK Hong Kong Value Fund.

Let op: voor het OVMK Hong Kong Value Fund is geen vergunning bij de AFM aangevraagd.

Niet beoordeeldOphorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Ophorst
Naam aanbieder
Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Gouda
Jaar actief
2009
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer


Overhorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer (OVMK) heeft Value Investing als beleggingsstijl. Dit houdt in dat gezocht wordt naar aandelen en obligaties van kleinere beursgenoteerde ondernemingen. Deze aandelen en obligaties zijn vaak ondergewaardeerd, de koerswaarde is lager dan de werkelijke waarde. Daarnaast moet er bij deze ondernemingen sprake zijn van een 'trigger', wat betekent dat er een verwachting is dat de onderneming binnen korte tijd zal verwijderen, wat betekent dat er koerswinst gerealiseerd kan worden.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer


Ophorst van Marwijk Kooy Vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement