Mpartners (voorheen Melles & Partners) is opgericht in 2010 en is gevestigd in Amsterdam. Mpartners biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000,- aan particuliere beleggers, stichtingen en instituten. Uniek aan Mpartners is dat de belangen van de cliënten en partners gelijk zijn, beide beleggen namelijk in dezelfde portefeuille.

Mpartners is opgericht met als doel vermogen te beheren op een wijze waarop de partners hun eigen vermogen willen beheren. De partners waren ook de eerste cliënten van Mpartners. Dit heeft als gevolg dat Mpartners maar één soort beleggingsportefeuille hanteert. Deze portefeuille belegt conform een neutraal / gemiddeld beleggingsprofiel. Het belangrijkste doel dat Mpartners hiermee nastreeft is kapitaalbehoud en een realistisch rendement (5%-7%). Behoud van de waarde van de portefeuille gaat altijd boven groei. Mpartners gebruikt overwegend een bottom up aanpak voor haar beleggingen. Zij beleggen direct in aandelen, obligaties, liquid middelen en wanneer opportuun in beursgenoteerd vastgoed en commodities.

BeoordeeldMpartners is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Mpartners
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Mpartners B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2010
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement