Centraal Beheer bestaat ruim 100 jaar en is onderdeel van de Achmea Groep. Via Centraal Beheer belegt u in de beleggingsfondsen van Achmea Investment Management. Zij zijn net als Centraal Beheer een onderdeel van Achmea. Centraal beheer Achmea biedt verschillende oplossingen voor beleggers. Onder de naam Gemaksbeleggen kunt u kiezen uit 4 zogenoemde mixfondsen. U kiest zelf welk risico u wenst te lopen en welke strategie bij u past. Vervolgens kiest u een van de fondsen die hierop aansluit. Uw vermogen wordt vervolgens door de betreffende fondsmanager belegd. U heeft hier zelf geen omkijken naar. U kunt ook zelf fondsen kiezen uit belegginsassortiment via fondsenbeleggen. In totaal worden er 8 eigen beleggingsfondsen aangeboden. Een rekening openen bij Centraal Beheer is mogelijk vanaf €1,-.

Lees hier meer over zelf beleggen bij Centraal Beheer.

BeoordeeldCentraal Beheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Centraal
Naam aanbieder
Centraal Beheer
Type beheer
Mixfonds
Onderdeel van
Achmea Bank N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Vestiging(en)
Apeldoorn
Jaar actief
1909
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Centraal Beheer


Met Centraal Beheer Gemaksbeleggen of Centraal Beheer Fondsbeleggen kunt u op een makkelijke manier zelf beleggen. Dat doet u door te beleggen in de Fondsen van Achmea paraplu fonds A: mixfonds Voorzichtig, Gemiddeld en Ambitieus. De Fondsen hebben als doel uw vermogen te laten meegroeien met de wereldwijde waardeontwikkeling van bijvoorbeeld aandelen en obligaties. Elk Fonds heeft zijn eigen beleggingsbeleid en risico's. Daarbinnen probeert elk Fonds een zo goed mogelijk resultaat te behalen. U kiest zelf de Fondsen die volgens u het best passen bij de risico's die u wilt lopen.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Centraal Beheer


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeDe jaarlijkse beheerfee is verwerkt in de lopende kosten.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeGeen

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Centraal Beheer rendement


De rendementen zijn exclusief aankoopkosten

De weergegeven rendementen t/m 31 maart 2016 zijn berekend op basis van intrinsieke waarden en inclusief eventueel uitgekeerd dividend. Er zijn geen gegevens van vóór 1 juli 2015. Eventuele aankoopkosten zijn nog niet afgetrokken van het rendement.

* De getoonde rendementen over 2024 zijn t/m 31 maart van dat jaar.

ProfielVoorzichtigGemiddeldAmbitieus
2024*
Bekijk in uw analyse
2023
Bekijk in uw analyse
2022
-14,5%
-15,1%
-14,9%
2021
3,4%
11,1%
15,7%
Inzicht in alle rendementen van Centraal Beheer?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Centraal Beheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr Aart Hartzman CFA
Fondsmanager
Dhr Jeroen Roskam CFA
Fondsmanager


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement