Bond Capital Partners (BCP) bestaat sinds 2004 en is ontstaan uit Jansen & van Noort Vermogensbeheer. BCP is een onafhankelijke vermogensbeheerder die maatwerkt levert aan rechtspersonenen, particulieren en instellingen in Nederland en België. BCP belegt rechtstreeks in individuele bedrijven en is daarmee een alternatief voor portefeuilles die bestaan uit indexfondsen en actieve beleggingsfondsen. De kernwaarden van BCP zijn: aandacht, focus, onafhankelijkheid en heldere communicatie.

Er wordt bij BCP gebruik gemaakt van een ‘core-satellite’ strategie. De ‘core’, ofwel kernselectie, is samengesteld aan de hand van de beleggingsfilosofie en selectiecriteria van BCP. Een aantal van deze selectiecriteria zijn: waardering, kwaliteit, momentum en risico. De ‘satellite’ biedt ruimte voor ondernemingen die niet binnen de ‘core’ passen, maar wel goede mogelijkheden bieden. Deze beleggingen brengen echter wel een groter risico met zich mee.

Niet beoordeeldBond Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Bond
Naam aanbieder
Bond Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Bond Capital Partners B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Breda
Jaar actief
2004
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Bond Capital


Er wordt bij Bond Capital Partners (BCP) uitsluitend belegd in liquide beursgenoteerde aandelen van individuele ondernemingen. BCP analyseert deze aandelen grondig en hanteer enkele selectiecriteria alvorens een onderneming toe te voegen aan een portefeuille.

BCP hanteert de ‘core-satellite’ strategie. Hierin bevinden zich twee selecties van ondernemingen, de ‘Core’ en de ‘Satellite’. Binnen de Core bevinden zich ondernemingen die passen bij de beleggingsfilosofie en selectiecriteria van BCP. Deze criteria zijn onder andere momentum, risico, kwaliteit en waardering. In de tweede selectie, de Satellite, is ruimte voor ondernemingen die ‘opportunity driven’ zijn en waar meer specialistische kennis voor nodig is. Deze ondernemingen passen niet in de Core, maar bieden wel veel kansen en mogelijkheden. Deze ondernemingen hebben echter ook een groter risico. Er wordt altijd gekeken hoe deze partijen passen in een individuele portefeuille.

Bij BCP wordt gestreefd naar effectieve diversificatie. Iedere investering moet een doel binnen de portefeuille hebben en daarnaast waarde toevoegen. De individuele positiesmoeten kleuren bij de totale portefeuille en het risico verlagen, dan wel het rendement verhogen.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Bond Capital


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Bond Capital rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Bond Capital wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Bond Capital


Bond Capital biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Bond Capital

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement