Beaumont Capital is als Dijkstra Beaumont Wealth Management opgericht in 2006. In 2017 is Dijkstra vertrokken en is de firma onder de naam van de eigenaar verder gegaan en heeft het een nieuwe AFM vergunning verkregen. De beheerder is actief vanuit Maarssen en heeft ook vertegenwoordiging in Spanje.

Beaumont Capital beheert de vermogens van verenigingen, stichtingen, particulieren en charitatieve instellinge. Op basis van de ambitie, de klant haar uitgangspositie en risicoprofiel biedt Beaumont Capital diensten op maat.

Beaumont Capital belegt in aandelen, obligaties, vastgoed, grondstoffen en liquiditeiten. Beleggen gebeurt via een eigen aandelenfonds (Beaumont Capital Equity Fund) en een eigen obligatiefonds (Beamont Capital Fixed income Fund). Deze subfunds zijn onderdeel van een algemeen paraplufonds van Fundshare waarin ook andere commerciële vermogensbeheerders een subfund onderhouden.

Een afgewogen verdeling tussen de beleggingscategorieën en een goede spreiding binnen de genoemde categorieën moet zorgen voor een passend risicoprofiel. De beleggingskeuzes worden in het Beleggingscomité (2 personen) gemaakt.

Beaumont Capital biedt vermogensbeheer aan vanaf €1.000.000.

Niet beoordeeldBeaumont Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Beaumont
Naam aanbieder
Beaumont Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
BEAUMONT CAPITAL N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
-
Jaar actief
2019
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Beaumont Capital


Beleggen is een complexe evenwichtsoefening voor gespecialiseerde teams. Het vermogen van de klant wordt belegd in diverse beleggingscategorieën zoals aandelen, bedrijfsobligaties, staatsobligaties, vastgoed, grondstoffen en liquiditeiten.

Een afgewogen verdeling tussen de categorieën en een goede spreiding binnen de categorieën zorgen voor het risico-rendementsprofiel dat past bij de klant. Door gestructureerde interpretatie van ontwikkelingen in regio’s, sectoren, bedrijven en financiële markten komt de belegging comité van Beaumont Capital tot richtlijnen voor het te voeren beleggingsbeleid. Deze richtlijnen worden vertaald naar de portefeuille van de klant. Hierdoor is de klant niet afhankelijk van de visie van één beheerder of adviseur. Balans is teamwork bij Beaumont Capital.

Beaumont Capital biedt vermogensbeheer aan vanaf €1.000.000.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Beaumont Capital


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beaumont Capital rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Beaumont Capital wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Beaumont Capital


Beaumont Capital biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement