Dexxi is opgericht in 2016 en is een initiatief van vermogensbeheerder Indexus. Indexus heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het gebruik van ETF’s in beleggingsportefeuilles. U kunt nu ook fiscaal aantrekkelijk beleggen in deze ETF's bij Dexxi. 


Dexxi speelt in op de trend dat meer en meer Nederlanders zelf verantwoordelijk zijn voor hun inkomen en vermogen later. Vermogensbeheer door Dexxi is bedoeld voor beleggers met meerdere doelstellingen en mogelijk vanaf €1.000,-.

Met Dexxi kunt u in drie stappen uw beleggingsdoel in kaart brengen. In uw persoonlijke dashboard verschijnt direct het voorstel. De beleggingsportefeuilles worden opgebouwd met ETF’s (indextrackers) en Dexxi draagt zorg voor de continuïteit.


Dexxi biedt ook een pensioenrekening aan. Bij pensioenbeleggen mag u de inleg aftrekken van uw belastbaar inkomen, binnen de fiscale ruimte. Tegen de tijd dat u met pensioen gaat koopt u een lijfrente aan waarmee het bedrag periodiek wordt uitgekeerd. Aan de hand van een online vragenlijst inventariseert Dexxi uw risicoprofiel, waarna u de openingsdocumenten ontvangt en een rekening online kunt openen. Uw beleggingen worden aangehouden bij de Binck bank. Dexxi belegt uw vermogen volledig in ETF’s.


 
Dexxi
Naam aanbieder
Dexxi
Type beheer
Mixfonds
Onderdeel van
Indexus Groep B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Vestiging(en)
Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Heerenveen en Antwerpen
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbiedersBeleggingsbeleid Dexxi


Dexxi heeft naast regulier vermogensbeheer ook een Box 1-variant. Daar zeggen zij het volgende over:

Starten kan op elk moment, uiteraard binnen uw fiscale ruimte. Wat er ook gebeurt met de AOW of uw werkgeverspensioen: u belegt op eigen naam, dit pensioen voor later blijft dus altijd van u.

U kunt éénmalig storten, periodiek of een inlegpauze nemen. En u kunt uw inleg verhogen, verlagen of stopzetten, waar u zelf de vrijheid heeft om te kiezen wanneer u wat inlegt.

U kunt als ZZP'er, maar ook als ondernemer of werknemer zonder pensioenplan van de werkgever beleggen bij Dexxi Box 1.

Dexxi belegt in trackers om uw beleggingsdoelstellingen te realiseren. Volgens Dexxi hebben trackers een groot aantal voordelen ten opzichte van beleggen in andere beleggingsinstrumenten zoals aandelen, obligaties en beleggings- of indexfondsen. De belangrijkste voordelen zijn:

-Spreiding
-Transparantie
-Verhandelbaarheid
-Lage kosten

Indien er veranderingen zijn in uw doelstellingen kunt u dit online gemakkelijk wijzigingen. Uw portefeuille wordt aangepast aan uw doelstellingen en risicobereidheid. U kunt 1x per week instappen of bijstorten en 1x per week kosteloos uitstappen of geld opnemen. Dexxi herweegt maandelijks alle portefeuilles. Daarmee zorgt Dexxi dat de beleggingsportefeuilles elke maand weer in evenwicht gebracht worden en in lijn zijn met uw beleggingsprofiel.

Geen
PassiefDexxi bouwt de beleggingsportefeuilles op met indextrackers (ETF's). Eenmaal per maand vindt er een rebalance plaats.
Modelportefeuille
Groei
Indextrackers
Nee
Binck BankUw portefeuille wordt aangehouden bij de Binck bank
Ja
De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Kosten DexxiDe beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Dexxi rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Rendementen zijn op basis van modelportefeuilles. Dexxi is februari 2016 gestart, daarom worden alleen rendementen vanaf 2017 getoond.

ProfielZeer DefensiefDefensiefNeutraalOffensiefZeer Offensief
2019
7,1%
12,8%
16,8%
21,3%
27,2%
2018
-2,5%
-4,5%
-5,8%
-7,5%
-9,0%
2017
-1,5%
2,1%
3,7%
5,8%
10,0%
2016
-
-
-
-
-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement