Over Freestoxx 

Freestoxx en Freefutures zijn merknamen en diensten van de broker WH SelfInvest. Deze financiële instelling bedient particuliere klanten sinds 1998. WH SelfInvest heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland.

Freestoxx staat voor beursorders zonder commissiekosten. Het platform is momenteel actief in Zwitserland en Europa en staat via het moederbedrijf WH Selfinvest onder toezicht van verschillende Europese toezichthouders. Op het platform zijn enkel aandelen verhandelbaar waarbij het ook mogelijk is om short posities of risicovolle margin posities aan te houden. Let erop dat deze producten vaak werken met een hefboomwerking. Zij kunnen leiden tot het verlies van de volledige inleg. Volgens de AFM zijn deze producten vanwege hun grote risico’s ongeschikt voor de meeste beleggers.                                                                       

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting

Niet beoordeeldFreestoxx is niet beoordeeld
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

                                                                          


Freestoxx - Kosten

De tarieven van Freestoxx zijn afhankelijk van uw handelsgedrag en de producten die u kiest. Gebruik onze vergelijkingsmodule en bereken direct de kosten voor uw situatie.


                                                                       


Freestoxx - Handelsplatform
                                                               

 Toelichting
Meest geschikt voor:
Traders en actieve beleggers
Specialiteit broker:-

 

De beste broker vinden?Vergelijk brokers


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement