Steentjes Vermogensbeheer bestaat sinds 1995 en is gevestigd in Bussum. Steentjes Vermogensbeheer richt zich volgens eigen zeggen enkel op traditioneel vermogensbeheer, dus vermogensgroei op onafhankelijke wijze. Risicobeheersing met de waarborg van een goed rendement noemt Steentjes Vermogensbeheer als kernwaarden voor de dienstverlening. Daarbij hecht de Bussumse vermogensbeheerder aan goed contact. Wekelijks levert de dienstverlener een visie op de ontwikkelingen op de financiële markten, maandelijks ontvangt de klant een telefonische update en twee keer per jaar vindt een individueel gesprek plaats.

Het uitgangspunt van Steentjes Vermogensbeheer is dat er geen standaardproducten geleverd worden. De basis van een beleggingsportefeuille wordt met obligaties gelegd. Ligt de focus meer op lange termijn, dan kan er een mix van aandelen worden toegevoegd. Soms kunnen derivaten ook een toegevoegde waarde hebben. In principe maakt Steentjes Vermogensbeheer geen gebruik van beleggingsfondsen, omdat de kostenstructuur volgens hen vaak erg hoog is.

Het minimum inlegbedrag om klant te worden is 50.000 euro.

Niet beoordeeldSteentjes vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Steentjes
Naam aanbieder
Steentjes vermogensbeheer
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Steentjes Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Bussum, Breda
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Steentjes vermogensbeheer


Het uitgangspunt van Steentjes Vermogensbeheer is dat er geen standaardproducten geleverd worden. Dit wordt vooral gedaan, omdat de persoonlijke situatie van iedere klant uniek is. Steentjes Vermogensbeheer ontwikkelt uitgebalanceerde, maatwerk oplossingen aan de hand van een inventarisatie van de persoonlijke doelen en wensen van de klant.

Om te zorgen dat de beleggingen van de klant optimaal presteren en de winst wordt behouden, gebruikt de beheerder een zogenaamd "vierfasenmodel". Dit model signaleert voortijdig trendveranderingen in beurskoersen, zodat er proactief gehandeld kan worden. Daarnaast biedt de beheerder de klant de optie deel te nemen in de B.O.B.- modelportefeuilles, de "Best of the Best".

Wel is het zo dat Steentjes Vermogensbeheer in principe liever niet in beleggingsfondsen beleggen. Met name omdat de kostenstructuur van dit soort producten vaak erg hoog is. Maar dit wordt niet uitgesloten. Steentjes Vermogensbeheer probeert de beste keuzes te maken voor de klant haar vermogen.

Steentjes Vermogensbeheer kiest bij voorkeur voor individuele beleggingstitels, dus individuele aandelen en obligaties. In sommige gevallen kan men gebruik maken van derivaten zoals opties, bijvoorbeeld om te zorgen voor minder bewegelijkheid in de portefeuille.

Het minimum inlegbedrag om klant te worden bij Steentjes Vermogensbeheer is 100.000 euro.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Steentjes vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Steentjes vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Steentjes vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Steentjes vermogensbeheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Mr. Wilfried Steentjes
Directeur
Wilfried Steentjes is directeur van Steentjes Vermogensbeheer.
.Mr. Frans Kamer
Senior Vermogensbeheerder
Frans Kamer is senior vermogensbeheerder van Steentjes Vermogensbeheer.


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement