NLD Vermogensbeheer is actief sinds 1992 en gevestigd in Houten. NLD Vermogensbeheer wil altijd bereikbaar zijn en vindt een aangename wijze van communiceren even vanzelfsprekend als betrouwbaarheid en integriteit. De seniorpartners beleggen hun eigen vermogen op dezelfde wijze als zij dat voor de cliënten van NLD Vermogensbeheer doen.

NLD Vermogensbeheer biedt cliënten die nog geen ervaring hebben met een vermogensbeheerder in de aanvangsfase de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding. Op deze wijze biedt NLD Vermogensbeheer de cliënt de mogelijkheid om vertrouwd raken met de complexe aspecten die aan het beheren van vermogen verbonden zijn. Voor het gedeelte van het vermogen dat zonder of met weinig risico belegd dient te worden heeft NLD Vermogensbeheer een sterke voorkeur voor beleggingen in obligaties van de sterkste debiteuren. Voor het gedeelte van het vermogen waarmee meer risico gelopen mag worden en derhalve ook een hoger rendement mogelijk is, investeert NLD Vermogensbeheer in de beste ondernemingen, die via een uitgekiende methode voor de cliënten worden geselecteerd. Daarbij wordt grote waarde gehecht aan mogelijkheid om deze investeringen op ieder gewenst moment te kunnen verkopen (liquiditeit). Dit is de reden waarom NLD Vermogensbeheer zich richt op beursgenoteerde ondernemingen. Vermogensbeheer bij NLD Vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 250.000,-

Niet beoordeeldNLD Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
NLD
Naam aanbieder
NLD Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
NLD Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Houten
Jaar actief
1992
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid NLD Vermogensbeheer


NLD Vermogensbeheer beheert de effectenportefeuilles van particuliere relaties. De vermogensbeheerders zijn allen zelfstandige ondernemers die onder de paraplu van NLD in netwerkverband hun vak beoefenen. NLD hecht waarde aan transparantie over haar beleggingsbeleid en meent zo beter in staat te zijn op de lange termijn beleggingsresultaten te behalen die aansluiten bij de verwachting van haar klanten.

Vertrouwen staat voor NLD Vermogensbeheer centraal. Het is haar primaire ambitie om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Eenmaal per jaar organiseert NLD een cliëntenbijeenkomst, om zo het team van NLD te kunnen ontmoeten.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten NLD Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


NLD Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. NLD Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team NLD Vermogensbeheer


NLD Vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement