Vladeracken Vermogensbeheer is sinds 1998 actief en gevestigd in Den Haag. Vladeracken heeft als uitgangspunt dat een winstgevend en succesvol beleggingsbeleid alleen kan worden geleverd door beheerders die een consistente en systematische aanpak van het beleggingsvraagstuk hanteren.

Vladeracken Vermogensbeheer hanteert een door haarzelf ontwikkeld en onderhouden modelmatige aanpak. Daarbij wordt op basis van een fundamenteel model een “shortlist” van individuele aandelen en andere beleggingstitels samengesteld. Vervolgens wordt de feitelijke aan- en verkoopbeslissing gebaseerd op de Kwantitatief Technische Analyse van financiele gegevens. Hierbij staat een systematische aanpak voorop.

Vladeracken richt zich volledig op vermogensbeheer en dit is mogelijk vanaf een vermogen van € 50.000,-. Dit minimum is mede afhankelijk van de mate waarin van de beheerder maatwerk wordt verlangd. Voor portefeuilles met een substantieel grotere omvang kan een lager tarief gelden. Vladeracken biedt ook individueel, vaak eenmalig, advies voor een uurtarief van € 200,- excl. BTW.

Niet beoordeeldVladeracken Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Vladeracken Vermogensbeheer
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Vladeracken B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 50.000,-
Vestiging(en)
's-Gravenhage
Jaar actief
1998
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders