LET OP! VIP Vermogensbeheer is gefuseerd met Verwer en Jansen

De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Jansen.

Verhoef & van Jaarsveld vermogensbeheer ( VIP Vermogensbeheer ) voert meerdere persoonlijke gesprekken inzake uw wensen. Aan de hand van de gesprekken wordt het beleggingsdoel en in overleg het meest passende risicoprofiel bepaald. Wij hanteren een vijftal beleggersprofielen, bij de invulling van de portefeuille laten wij uw voorkeuren (bijv. sustainable) zonder afbreuk aan het risico te doen, meewegen. De volgende stap is de samenstelling van de portefeuille. Hierbij volgen VIP Vermogensbeheer de ontwikkelingen op de Nederlandse, Europese, mondiale en financiële markten. Het beleggingsbeleid is erop gericht om het vermogen over een langere periode in waarde te laten toenemen. In het beleid staat centraal het kwantificeren en het monitoren van de beleggingsrisico’s

Voor de samenstelling van de portefeuille heeft VIP Vermogensbeheer de beschikking over de research van Goldman Sachs, JP Morgan, Robeco en ABN AMRO economisch bureau. De invulling vindt plaats middels fundamentele analyse. Wij zijn een groot voorstander van factorbeleggen.

De samenstelling van de obligatiebeleggingen bestaat uit een evenwichtige mix van Euro Government bonds, Euro Corporate (Investment grade en Financials) en Global bonds (lees: US$). Zij zullen hierbij kiezen voor obligatiebeleggingen met een korte looptijd en voor beleggingen waarbij fundmanagers een ruimer mandaat (invulling thema’s als looptijd, valuta en debiteur) hebben, de zgn. Absolute Return beleggingen. Er wordt bewust geen positie in Emerging debts genomen. Bij de Government bonds gaat hun voorkeur naar fondsen en ETF’s, waarvan de beleggingen voor een deel in de periferie (Italië, Spanje, Portugal en Ierland) beleggen een korte looptijd kennen. Al met al stelt een belegging in obligaties de vermogensbeheerder voor de uitdaging om deze zo samen te stellen dat ook bij de huidige lage obligatierente en het aanwezige risico van een rentestijging, op termijn een positief rendement te behalen is.

De samenstelling van aandelenbeleggingen bestaat uit beleggingsfondsen, ETF’s en individuele aandelen. De voorkeur gaat uit naar beleggingen in Noord America als West-Europa met een beperkt belang in Japan. Er wordt uitdrukkelijk niet in Emerging markets belegt. De keuze van de beleggingen is volgens VIP Vermogensbeheer niet gelimiteerd en is onderhevig aan de economische ontwikkelingen, die een andere samenstelling dan wel accenten van de beleggingen kunnen vereisen. Bij de selectie van beleggingsfondsen wordt naast het kostenaspect tevens gekeken in hoeverre de beheerders in staat zijn om op een consistente wijze het resultaat te behalen.


Geen
Actief
Maatwerk, ModelportefeuilleVanaf 500.000 euro mogelijkheid tot maatwerk.
Groei Vanaf 500.000 euro zijn via maatwerk ook andere doelstellingen mogelijk zoals aanvulling inkomen.
Aandelen, Beleggingsfondsen, Indextrackers, Obligaties
Nee
Binck Bank
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement