Verhoef & van Jaarsveld

Deel dit artikel

LET OP! VIP Vermogensbeheer is gefuseerd met Verwer en Janssen


De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Janssen.


Verhoef en van Jaarsveld bestaat sinds 1996 en treedt vooral naar buiten onder de naam VIP Vermogensbeheer. Het bedrijf is gevestigd in Breda. VIP Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer en -begeleiding voor onder andere particulieren, instituten, charitatieve instellingen, congregaties en pensioenfondsen. Daarnaast biedt VIP ook family office diensten aan. Maatwerk, deskundigheid, integriteit en transparantie is het credo van VIP en dat gecombineerd met korte communicatielijnen. VIP inventariseert de wensen en behoeften en stelt aan de hand daarvan een risicoprofiel op. Het beleggingsbeleid is erop gericht om het vermogen over een langere periode in waarde te laten toenemen. Elk kwartaal beidt VIP een uitgebreid overzicht van het vermogen, het behaalde rendement, de mutaties, de gemaakte kosten, alsmede de beleggingsvisie. VIP hanteert vijf verschillende beleggingsprofielen, van defensief tot zeer offensief met verschillende rendement- en risicoverhoudingen. De ondergrens voor vermogensbeheer en adviesdiensten ligt op 250.000,- euro (vrij belegbaar).


Naam aanbiederVerhoef & van JaarsveldType beheerIndividueel beheer
Onderdeel vanMaatschap Verhoef & van Jaarsveld VermogensbeheerMinimum inlegbedrag€ 250.000,-
Vestiging(en)BredaJaar actief1996
Onderscheidingen-Verhoef & Van Jaarsveld Beleggingsbeleid

LET OP! VIP Vermogensbeheer is gefuseerd met Verwer en Janssen


De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Janssen.


De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Jansen.

Verhoef & van Jaarsveld vermogensbeheer ( VIP Vermogensbeheer ) voert meerdere persoonlijke gesprekken inzake uw wensen. Aan de hand van de gesprekken wordt het beleggingsdoel en in overleg het meest passende risicoprofiel bepaald. Wij hanteren een vijftal beleggersprofielen, bij de invulling van de portefeuille laten wij uw voorkeuren (bijv. sustainable) zonder afbreuk aan het risico te doen, meewegen. De volgende stap is de samenstelling van de portefeuille. Hierbij volgen VIP Vermogensbeheer de ontwikkelingen op de Nederlandse, Europese, mondiale en financiële markten. Het beleggingsbeleid is erop gericht om het vermogen over een langere periode in waarde te laten toenemen. In het beleid staat centraal het kwantificeren en het monitoren van de beleggingsrisico’sVoor de samenstelling van de portefeuille heeft VIP Vermogensbeheer de beschikking over de research van Goldman Sachs, JP Morgan, Robeco en ABN AMRO economisch bureau. De invulling vindt plaats middels fundamentele analyse. Wij zijn een groot voorstander van factorbeleggen.De samenstelling van de obligatiebeleggingen bestaat uit een evenwichtige mix van Euro Government bonds, Euro Corporate (Investment grade en Financials) en Global bonds (lees: US$). Zij zullen hierbij kiezen voor obligatiebeleggingen met een korte looptijd en voor beleggingen waarbij fundmanagers een ruimer mandaat (invulling thema’s als looptijd, valuta en debiteur) hebben, de zgn. Absolute Return beleggingen. Er wordt bewust geen positie in Emerging debts genomen. Bij de Government bonds gaat hun voorkeur naar fondsen en ETF’s, waarvan de beleggingen voor een deel in de periferie (Italië, Spanje, Portugal en Ierland) beleggen een korte looptijd kennen. Al met al stelt een belegging in obligaties de vermogensbeheerder voor de uitdaging om deze zo samen te stellen dat ook bij de huidige lage obligatierente en het aanwezige risico van een rentestijging, op termijn een positief rendement te behalen is.De samenstelling van aandelenbeleggingen bestaat uit beleggingsfondsen, ETF’s en individuele aandelen. De voorkeur gaat uit naar beleggingen in Noord America als West-Europa met een beperkt belang in Japan. Er wordt uitdrukkelijk niet in Emerging markets belegt. De keuze van de beleggingen is volgens VIP Vermogensbeheer niet gelimiteerd en is onderhevig aan de economische ontwikkelingen, die een andere samenstelling dan wel accenten van de beleggingen kunnen vereisen. Bij de selectie van beleggingsfondsen wordt naast het kostenaspect tevens gekeken in hoeverre de beheerders in staat zijn om op een consistente wijze het resultaat te behalen.

DuurzaamGeen
Actief vs PassiefActief
Portefeuille samenstellingMaatwerk, ModelportefeuilleVanaf 500.000 euro mogelijkheid tot maatwerk.
Doel beleggingsbeleidGroeiVanaf 500.000 euro zijn via maatwerk ook andere doelstellingen mogelijk zoals aanvulling inkomen.
ProductenAandelen, Beleggingsfondsen, Indextrackers, Obligaties
Eigen productenNee
Depot bankBinck Bank
Vermogen partners meebelegdNee


Verhoef & Van Jaarsveld Rendement

LET OP! VIP Vermogensbeheer is gefuseerd met Verwer en Janssen


De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Janssen.


De dienstverlening van VIP is gestopt per dit jaar, bekijk hier het profiel van Verwer en Jansen.De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.De rendementen zijn gebaseerd op de modelportefeuille van VIP. Aangezien VIP ook maatwerk portefeuilles heeft kan uw rendement hier vanaf afwijken.

ProfielDefensiefMatig defensiefMatig offensiefOffensiefZeer offensief
2018
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
2016
-
-
-
-
-
2015
0,1%
4,7%
5,2%
7,4%
13,3%
Deel dit artikel

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement