Velthuyse · Mulder biedt u een maatwerkoplossing binnen uw beleggingsportefeuille. In samenspraak wordt uw beleggingsplan opgesteld waarbij er goed gelet wordt op zowel de mate van risicobereidheid als uw financiële situatie. Er wordt gestreefd naar een duurzame inkomstenstroom en vermogensgroei door de risico’s te spreiden door middel van diversificatie en (scenario-)analyses. Binnen de afgesproken strategische assetallocatie wordt een gespreide portefeuille opgesteld bestaande uit aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Daarbij wordt wereldwijd belegd en mede gebruik gemaakt van trackers.

Negatieve uitsluitingVelthuyse · Mulder is lid van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Steeds meer consumenten zijn zich bewust van het milieu en willen daar hun steentje aan bijdragen. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor duurzaamheid. Een duurzame belegger houdt zich bezig met de effecten van zijn beleggingen op de samenleving. We houden daarom in onze beleggingsbeslissingen rekening met de zogenaamde ESG-overwegingen. ESG staat voor Environment (milieu), Social (maatschappelijk) en Governance (bestuur).
Actief, PassiefDe effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk. , De effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
MaatwerkOp basis van de inventarisatie van de situatie van de cliënt maken wij een scenarioanalyse. Hierbij houden we rekening met de persoonlijke financiële situatie. Op basis van deze scenarioanalyse stellen wij een beleggingsprofiel en een financieel plan op. Dit resulteert in een persoonlijk beleggingsbeleid. In dit beleid worden ook het risicoprofiel en de rendementsdoelstelling vastgelegd. De vermogensbeheerder vult vervolgens de portefeuille in, onderhoudt deze, onderneemt waar nodig actie en informeert op regelmatige basis over de ontwikkelingen. De portefeuille bestaat in de meeste gevallen niet uitsluitend uit aandelen of obligaties. Er is ook ruimte voor beleggingen in beursgenoteerd vastgoed, converteerbare obligaties en alternatieve beleggingen, afhankelijk van de situatie en wensen.
Groei De effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
Aandelen, Indextrackers, Obligaties, Opties / FuturesVelthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde aandelen., Velthuyse Mulder maakt gebruik van fysieke trackers van partijen als Ishares, Think en SPDR., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde obligaties., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde opties. We maken geen gebruik van futures.
NeeVelthuyse · Mulder is volledig onafhankelijk in haar beleggingskeuzes, we maken geen gebruik van eigen producten.
Abn Amro, Binck Bank, InsingerGilissenDe cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken., De cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken., De cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken.
JaAlle partners en veel werknemers van Velthuyse Mulder hebben 1 of meerderen portefeuilles voor bijvoorbeeld de studie van hun kinderen.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement