Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
De heer Richard de Jong Drs., RBA
Directeur
Richard is een vermogensbeheerder in hart en nieren. Sinds 2001 is hij werkzaam als vermogensbeheerder bij Van Lieshout & Partners. Vanaf 2012 is hij eindverantwoordelijk voor de beleggingen en de portefeuillesamenstellingen. Hierbij wordt de klant niet in een hokje gestopt, maar is het zijn doel een echte portefeuille op maat te maken.
De heer Erik Beekes Drs., MBA
Directeur
Erik heeft 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van concepten en bedrijven. Zijn passie bestaat uit het vinden van oplossingen voor de behoeften van klanten in de financiële dienstverlening. Erik heeft in diverse managementfuncties gewerkt bij ING, Rabobank en Theodoor Gilissen. Bij Van Lieshout & Partners is Erik directeur commerciële- en financiële ontwikkeling en vermogensbeheerder.
De heer Thomas Schets Drs., RBA
Vermogensbeheerder
Thomas is, vanaf 1998, in diverse beleggingsfuncties werkzaam geweest bij Rabobank en Van Lanschot. Zijn passie is beleggen, zijn streven het opbouwen van een lange termijn vertrouwensband met zijn relaties. Bij Van Lieshout & Partners is Thomas Vermogensbeheerder.
De heer George Terpstra Drs.
Vermogensbeheerder
George is vanaf 1995 werkzaam in het effecten vak. Het opbouwen van een goede en langdurige relatie met zijn klanten vindt hij belangrijk. Dit zorgt ervoor dat een groot aantal van zijn klanten al meer dan 20 jaar gebruik maakt van zijn expertise voor hun beleggingsportefeuille.
Mevrouw Natie Angela
Vermogensbeheerder
Natie heeft ruim 20 jaar beleggingservaring. Haar passie is beleggingsportefeuilles matchen aan klantbehoefte en de financiële marktbewegingen. Zij heeft een lange carrière bij de Rabobank achter de rug. In het begin voornamelijk optie-constructies geadviseerd, daarna verder gespecialiseerd in samenstelling portefeuilles. Zij heeft volgens eigen zeggen haar partners gevonden die hetzelfde denken en doen. “Visie, durf en aandacht voor portefeuilles!’
De heer Robert Kruisland
Vermogensbeheerder
Robert is in 1987 gaan werken bij de vermogensbeheer afdeling van Pierson, Heldring & Pierson en sindsdien enthousiast voor het beleggingsvak. Hij heeft in de afgelopen 31 jaar zowel bij institutionele vermogensbeheerders (ING Asset Management, het huidige NN IP) als private banks gewerkt zoals eerder genoemde, ING Wealth Management en Deutsche Asset & Wealth Management. Het leukste vindt hij de client en zijn/haar verhaal. Zij stimuleren zijn passie en intellectuele drive. Naast het vermogensbeheer is Robert actief in het lesgeven aan beginnende vermogensbeheer professionals en startende medewerkers van de Nederlandse toezichthouder.

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement