Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Willem van Steenbergen Mr
Partner
Willem van Steenbergen (1964) studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In zijn diensttijd volgde hij de officiersopleiding van het Korps Mariniers. Daarna begon hij als accountmanager bij Theodoor Gilissen Bankiers, waar hij tot 2004 in diverse functies werkzaam was, onder meer als directeur van het kantoor in Den Haag en directeur private banking in Amsterdam.Voordat Willem in 2008 toetrad als partner bij Van Lawick & Co. was hij werkzaam als vermogensbeheerder bij Capital at Work en als director Private Investment Management bij NIBC.Gedurende al deze jaren was Willem verantwoordelijk voor het vermogensbeheer voor particuliere relaties, familieondernemingen en stichtingen en verenigingen.
Bart van Dam Drs.
Partner
Bart van Dam (1968) studeerde economie aan de Rijks Universiteit Groningen. Na zijn studie startte hij in Amsterdam als analist bij MeesPierson, waar hij tot 2000 in diverse functies werkzaam was, onder meer als account manager voor de Amerikaanse en Canadese institutionele klanten van het kantoor in New York. In deze rol adviseerde hij pensioenfondsen, verzekeraars en fondsbeheerders bij hun beleggingen in Nederlandse aandelenVoordat Bart in 2005 toetrad als partner bij Van Lawick & Co. werkte hij bij Vopak en Getronics. Bij beide bedrijven was hij als Directeur Investor Relations het aanspreekpunt voor institutionele en particuliere beleggers. In zijn huidige rol bij Van Lawick & Co. is Bart verantwoordelijk voor het vermogensbeheer voor particuliere relaties, pensioenvennootschappen, stichtingen en verenigingen.
Erik Couperus Drs.
Partner
Erik Couperus (1964) studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie had hij diverse werkgevers waaronder een consultancyfirma in Haarlem. In zijn rol als adviseur trad hij op als gesprekspartner voor DGA's, vermogende particulieren en bedrijven op het gebied van oudedagsvoorzieningen, fiscaliteiten en beleggingen. Gedurende dit dienstverband heeft hij zich ontwikkeld tot officieel Financieel Planner (FFP).Vervolgens heeft hij zijn carrière voortgezet bij Theodoor Gilissen Bankiers alwaar hij 11 jaar lang als vermogensbeheerder c.q. beleggingsadviseur werkte.In 2011 trad Erik als partner bij Van Lawick & Co. toe. In die hoedanigheid treedt hij op als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur voor vermogende particulieren, DGA's, pensioen vennootschappen en stichtingen.
Pieter Moll Mr, RBA
Partner
Pieter Moll (1966) studeerde rechten aan de Universiteit in Leiden. In zijn diensttijd doorliep hij de officiersopleiding van de Landmacht. Daarna begon hij in 1992 als accountmanager bij Theodoor Gilissen Bankiers te Amsterdam. Gedurende dit dienstverband heeft hij zich ontwikkeld tot gediplomeerd beleggingsdeskundige (RBA). In 2012 is Pieter tevens als Gerechtelijk Deskundige geregistreerd (LRGD).Voordat Pieter in 2013 toetrad als partner bij Van Lawick & Co. heeft hij voor MeesPierson eind jaren '90 het Vermogensregie concept ontwikkeld. Was hij als statutair directeur bij, wederom, Theodoor Gilissen Bankiers, verantwoordelijk voor Private Banking. En heeft hij, samen met een aantal partners, de onderneming Private CFO Services opgericht. Deze onderneming heeft het family office concept 'My Private CFO' ontwikkeld.In zijn huidige rol bij Van Lawick & Co. is Pieter verantwoordelijk voor vermogensregie.

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement