Todays Group is ontstaan uit een samensmelting van vier branchegenoten; -Mijn Effecten ontstaan uit Kuperus Effecten (een commissionair in effecten) -Todays Vermogensbeheer (specialisme bescherming en actieve vermogensbeheertechnieken) -Fountain Capital Advisory (een specialist in vermogensregie en duurzaam beleggen) -Vladeracken (specialist in Vermogensregie en Wealth Management met eigen ontwikkelde beleggingsmodellen). Door het samengaan is er volgens Today's Group een breed en toegewijd team ontstaan, een partnerstructuur waarin elke partner in zijn eigen kracht wordt ingezet om zo de klant een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Mede hierdoor geeft Today's Group aan elke klant te kunnen voorzien van een oplossing die optimaal bij hem of haar past. Visie & Missie Today's Group heeft een actief doel, namelijk rendement behalen in alle soorten markten. Niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande en langdurige zijwaartse markten. Door zich bewust niet vast te leggen aan het volgen van een index (benchmark), is Todays Group in staat met een actieve benadering, flexibiliteit en opportunisme in te spelen op kansen in de verschillende markten. Ze geven hierbij aan dit op een veilige, transparante en innovatie manier te doen.

BeoordeeldTodays Group is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Todays
Naam aanbieder
Todays Group
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Todays Group B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Hilversum, Purmerend en Den Haag
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Todays Group


Today's vermogensbeheer verzorgt persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis van de specifieke situatie van de klant, geeft Today’s vermogensbeheer invulling aan uw portefeuille. Today's vermogensbeheer stemt het actieve beleggingsbeleid af op uw risicobereidheid en streven ernaar om zo optimaal rendement te behalen. Today’s vermogensbeheer koppelt daarvoor fundamentele technische en kwantitatieve analyse aan een gezond marktgevoel. Een wel overwogen spreiding over verschillende beleggingscategorieën en het afdekken van risico’s wanneer nodig heeft volgens de vermogensbeheerder de afgelopen jaren geleid tot uitstekende rendementen.

- Welke aanpak, beleggingsstrategie of beleggingsstijl heeft Today's Vermogensbeheer
Today’s Group is een actieve beheerder die volgens de wensen van de klant een op maat gemaakte portefeuille maakt. Dit kan volgens verschillende strategieën. Waarbij Today's insteek is om in iedere markt rendement te maken (absolute return). De portefeuille kan bestaan uit beleggingsfondsen, die actief geselecteerd zijn op performance, kosten, fondsbeheerder (Managers Selectie) en expertise van een sector en/of regio.

- Waarin onderscheidt Today's Vermogensbeheer in haar beleggingsbeleid van andere banken en beleggingsondernemingen ?
Bij Today's vermogensbeheer is het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel. Today's vermogensbeheer voert een tiental verschillende beleggingsstrategieën. Hierdoor is Today's vermogensbeheer van mening dat zij voor elke klant een beleggingsstrategie kunnen aanbieden die voldoet aan de wensen en verwachtingen.


Geen
Actief
MaatwerkAfzonderlijk wordt per klant zijn of haar doelstelling beoordeeld en tellen persoonlijke omstandigheden en voorkeuren mee. Ook kan in overleg met de klant worden gekozen voor een specifieke strategie of een combinatie van strategieën.
Groei De hoofddoelstelling van het beleggingsbeleid is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Today's Vermogensbeheer is maatwerk vermogensbeheer en daarom is uw situatie en voorkeur ook van belang bij de doelstelling van het beheer. Standaard is de doelstelling van het beleggingsbeleid gericht op groei.
Indextrackers, Opties / FuturesDe kern van de portefeuille (80%) bestaat uit indextrackers aangevuld met individuele effecten. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille.
NeeVia today's brokers worden wel eigen fondsen aangeboden maar hier wordt niet in belegt.
Binck Bank, CaceisOf via Interactive Brokers. U kunt als klant kiezen voor een van deze 2 depot banken.
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Todays Group


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee1,45% per jaar inclusief BTW tot €200.000. Daarna daalt het tarief afhankelijk van uw inleg. Per portefeuille zal worden gekeken naar een maatwerk tarief.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeInteractive brokers rekent geen service fee. Bij gebruik van Binck bank liggen de kosten tussen de 0,1 - 0,2% per jaar.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Todays Group rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Todays Group wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Todays Group


Todays Group biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Todays Group

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement