Today’s Groep werd in 2003 opgericht en begon in 2005 een internet broker. In de hierop volgende jaren is Today’s Groep uitgegroeid tot een volwaardige online broker en vermogensbeheerder. Today’s Groep maakt gebruik van het handelsplatform van Interactive Brokers en biedt beleggers verschillende beleggingsdiensten.

Beleggen bij Today’s kan via verschillende handelsplatformen. De platformen zijn voor zowel beginnende als gevorderde beleggers geschikt. Onder de naam Todays For Tommorow kun je eenvoudig (periodiek) fondsbeleggen. U heeft hier de keuze voor index, advies of beschermd beleggen. Met behulp van voorbeeldportefeuilles kunt u zelf een fondsportefeuille samenstellen.

Today’s vermogensbeheer neemt het beleggen volledig uit handen. Op basis van uw wensen wordt een maatwerk portefeuille samengesteld. Met Today’s vermogensbeheer belegt u in trackers aangevuld met individuele effecten en eventueel opties. Vanaf €100.000 euro kunt u gebruik maken van maatwerk via Today’s vermogensbeheer.

Lees hier meer over zelf beleggen bij Todays Groep.

BeoordeeldTodays Groep is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Todays
Naam aanbieder
Todays Groep
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Today's Beheer Holding B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2002
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Todays Groep


Vermogensbeheer van Today's staat voor een maatwerk invulling aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Zij werken hierbij met de Core Satellite strategie en delen de portefeuille op in twee delen. De "core" (kern) van de portefeuille bestaat uit een wereldwijd gespreide invulling van fundamenteel goed gewaardeerde landen en sectoren. Deze spreiding wordt op een kostenbewuste wijze gecreëerd door slim gebruik te maken van ETF's (trackers). Daarnaast zullen er een aantal satellieten worden toegevoegd aan deze kern. Deze kunnen variëren van individuele aandelen die fundamenteel en technisch goed gewaardeerd zijn tot het berschermen van de Core in een neergaande markt doormiddel van opties. Op deze wijze streeft Todays naar vermogensgroei op lange termijn door een spreiding over verschillende beleggingscategorieën, een combinatie van actief en passief beheer en een bescherming wanneer beurskoersen dalen.

Geen
Actief
MaatwerkAfzonderlijk wordt per klant zijn of haar doelstelling beoordeeld en tellen persoonlijke omstandigheden en voorkeuren mee. Ook kan in overleg met de klant worden gekozen voor een specifieke strategie of een combinatie van strategieën.
Groei De hoofddoelstelling van het beleggingsbeleid is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Today's Vermogensbeheer is maatwerk vermogensbeheer en daarom is uw situatie en voorkeur ook van belang bij de doelstelling van het beheer. Standaard is de doelstelling van het beleggingsbeleid gericht op groei.
Indextrackers, Opties / FuturesDe kern van de portefeuille (80%) bestaat uit indextrackers aangevuld met individuele effecten. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille.
NeeVia today's brokers worden wel eigen fondsen aangeboden maar hier wordt niet in belegt.
Binck BankOf via Interactive Brokers. U kunt als klant kiezen voor een van deze 2 depot banken.
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Todays Groep


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee1,45% per jaar inclusief BTW tot €200.000. Daarna daalt het tarief afhankelijk van uw inleg. Per portefeuille zal worden gekeken naar een maatwerk tarief.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeInteractive brokers rekent geen service fee. Bij gebruik van Binck bank liggen de kosten tussen de 0,1 - 0,2% per jaar.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Todays Groep rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Todays Groep wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Todays Groep


Todays Groep biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Todays Groep

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
085 401 8757
Plan afspraak
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement