Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
De heer Marc Vijver
Directeur
Marc is iemand die het ‘out-of-the-box’ denken omarmt, omdat het vaak nieuwe inzichten oplevert. Maar hij stopt niet bij het bedenken van nieuwe inzichten alleen. Marc is iemand die deze ideeën ook daadwerkelijk realiseert. Index People is hier het klinkende bewijs van. Marc is eindverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en onderhoudt de relaties met institutionele klanten en family offices.
De heer Marc van Maarle RBA
Vermogensbeheerder
Marc heeft als vermogensbeheerder in dienst van pensioenfondsen met alle aspecten van institutioneel vermogensbeheer ervaring opgedaan. Bij Index People is hij medeverantwoordelijk voor alle beleggingsinhoudelijke zaken en de dienstverlening aan onze institutionele klanten.
De heer Jeroen Thijssen
Vermogensbeheerder
Jeroen heeft in eerdere dienstverbanden vastgesteld dat hoge kosten van vermogensbeheer niet evenredig zijn aan de rendementen. Voor Jeroen is duidelijk dat Index People dé oplossing biedt waar hij zijn tijd en energie in wil steken. Jeroen geldt als een aanspreekbaar en ervaren klankbord die het beleggingsbeleid afstemt op de wensen van vermogende particulieren, stichtingen en verenigingen.
De heer Taco Jongkind
Midoffice
Taco heeft ruime ervaring opgedaan in het ondersteunen van beleggingsafdelingen bij bekende Nederlandse banken. Bij Index People is hij verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van effectentransacties en onderhoudt hij contacten met andere financiële instellingen.
De heer Marcel Luchtenveld
Vermogensbeheerder
Marcel is het eerste aanspreekpunt voor de meeste van onze particuliere relaties en financieel adviseurs. Hij past qua persoonlijkheid naadloos in ons bedrijfsprofiel. Marcel is breed inzetbaar, kan multitasken en is altijd zelfdenkend. Hij heeft veel geleerd in een eerder dienstverband, maar is nooit uitgeleerd.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement