Bij SNS Doelbeleggen kiest u voor gemak. U maakt de keuze voor 1 van de 5 duurzame ASN-fondsen. Elk fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement. Inleggen en verkopen is kosteloos en kan op elk moment. U kiest uw doel en welk risico u wenst te nemen en legt dit vast via de SNS doelplanner. SNS doelbeleggen belegt in het fonds in een goed gespreide portefeuille met het risico dat u van tevoren heeft aangegeven. Inleggen kan vanaf € 20 per keer. Bijvoorbeeld eenmalig, maandelijks of alleen op het moment dat u wat geld over hebt. Als u het geld nodig heeft, kunt u er direct weer bij door een deel van uw beleggingen te verkopen.

SNS Doelbeleggen belegt via ASN duurzame fondsen. Het fonds belegt via beleggingsinstellingen wereldwijd in aandelen en staatsobligaties die voldoen aan de duurzaamheidscriteria. Er wordt een splitsing gemaakt tussen een obligatiepool, aandelenpool, milieupool en small & midcappool. Afhankelijk van uw risicoprofiel kiest een fonds hiertussen een verdeling. Zie het onderdeel risico voor de verschillende parameters.

De ASN Obligatiepool belegt in in euro luidende staatsobligaties van landen die jaarlijks worden beoordeeld op duurzaamheidscriteria, terugbetaalcapaciteit en liquiditeit. ASN Aandelenpool belegt actief in een gespreide portefeuille van beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd. Er vindt geen tactisch allocatiebeleid plaats. Periodiek worden de gewichten teruggezet naar de standaardverdeling. De milieupool ASN Milieupool belegt actief in een wereldwijde portefeuille aandelen van beursgenoteerde ondernemingen in de sectoren water, duurzame energie en afvalverwerking. ASN Small & Midcappool belegt actief in een geconcentreerde portefeuille van kleine en middelgrote beursgenoteerde ondernemingen in Europa.

Best in class, Negatieve uitsluiting
ActiefSNS maakt gebruik van zowel actieve als passieve producten.
Modelportefeuille
Groei
Beleggingsfondsen, Indextrackers
Ja, Nee
NIBC Markets
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement