Slim vermogensbeheer is sinds eind 2015 de nieuwe naam van Berben’s Effectenkantoor. Slim vermogensbeheer is sinds 1972 actief als adviseur op het gebied van private banking en is gevestigd in Weert. Hun doel is te streven naar een levenslange cliëntrelatie waarbij de doelstellingen van de cliënt centraal staan. Kernactiviteiten van slim vermogensbeheer zijn Wealth management, Vermogensbeheer en Vermogensadvies (Investment Partner).

Deense hypothecaire obligaties worden door Slim vermogensbeheer in het bijzonder aangeboden. Volgens deze aanbieder zijn de koersen van deze obligaties in sterke mate afhankelijk van het algehele rentepeil en daarom geschikt voor beleggers met eigen renteverwachtingen. Afhankelijk van de beleggingshorizon en het risicoprofiel kunnen Deense hypothecaire obligaties via maatwerk aangepast worden aan de portefeuille. Slim biedt vermogensbeheer aan vanaf € 150.000,- en Vermogensadvies (Investment Partner) vanaf € 250.000,-.

Niet beoordeeldSlim Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Slim Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Slim Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 150.000,-
Vestiging(en)
Weert
Jaar actief
1972
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders