Quant-Capital Asset Management is opgericht in 2015. In mei 2016 heeft de partij haar vergunning gekregen van de AFM. Het bedrijf is eigendom van Peter Nethe en Tonko Gast. Quant-Capital biedt volgens eigen zeggen 'gestructureerd en gedisciplineerd (integraal) vermogensbeheer' met als doelstelling haar cliënten 'te begeleiden in het top-down gestructureerd en gedisciplineerd beheren van hun totale vermogen'. Quant-Capital levert de volgende diensten:

-Integraal Vermogensbeheer
-Geconsolideerde Rapportage
-Family Office Consultancy

Bij integraal vermogensbeheer wordt er belegd via een core-satellite strategie en de portefeuilles worden primair ingevuld met ETFs.Vermogensbeheer bij Quant-Capital is mogelijk vanaf €2.5 miljoen.

Niet beoordeeldQuant-Capital asset management is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Quant-Capital asset management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Quant-Capital Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 2.500.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2015
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders