Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
De heer Artino J.F.M. Janssen MSc, MiF
Senior Vermogensbeheerder
Voordat Artino in september 2014 in dienst trad bij Oyens & Van Eeghen, werkte hij 10 jaar bij Robeco, vanaf 2011 als CIO Asset Allocatie en directeur Investment Solutions & Research. Hij begon zijn loopbaan in 1991 bij AEGON Asset Management, waar hij in 2000 werd benoemd tot CIO Equities. Artino studeerde cum laude af in de macro- en monetaire economie aan de Katholieke Universiteit Brabant en hij is DSI geregisteerd.
De heer Jan H.N. Hoogenraad MSc
Senior Vermogensbeheerder
Voordat Jan in 2010 in dienst trad bij Oyens & Van Eeghen, werkte hij bij Lombar Odier in Amsterdam als senior portfolio manager fixed income, gespecialiseerd op het gebied van emerging market debt. Jan begon zijn loopbaan bij Capital Management Consultants. Hij behaalde een MSc in Algemene Economie aan de Universiteit van Amsterdam en hij is DSI geregistreerd.
De heer Frank D. Schipper MSc
Vermogensbeheerder
Voordat Frank in 2017 in dienst trad bij Oyens & Van Eeghen was hij Financial Trainee in het International Finance Graduate Program van Archer Daniels Midland. Frank behaalde een MSc in Financial Economics aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement