Update 9 juli 2015: Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen is overgenomen door de Bank van Delen. Investeringsmaatschappij Ackermans & van Haaren neemt de Nederlandse vermogensbeheerder over en voegt die bij haar Belgische private bank, Bank Delen. De naam Oyens & Van Eeghen blijft gehandhaafd. Voor Oyens & Van Eeghen houdt hiermee het zelfstandige bestaan op. De huidige directie en alle werknemers blijven op hun plek (bron: FD.nl). Heb je vragen over de situatie? Wij helpen graag. Neem contact op via info@finner.nl of bel ons op 085 401 87 57. 


De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sinds haar oprichting kent Oyens & Van Eeghen een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag heeft Oyens & Van Eeghen een vergunning als beleggingsonderneming en bedient zij cliënten vanuit een viertal vestigingen: Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Valkenburg en Heerenveen. Oyens & Van Eeghen is per 1 januari 2016 overgenomen door de Delen Private Bank, dat op haar beurt eigendom is van de Belgische familie Delen en het beursgenoteerde Ackermans & Van Haaren. Delen Private Bank beheert een vermogen van circa 40 miljard euro in de Benelux, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. De vermogensoplossingen van Oyens & Van Eeghen bestaan uit vermogensbeheer voor vermogende particulieren, ondernemers, familievermogens, verenigingen en stichtingen. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Oyens & Van Eeghen zijn de wensen en doelstellingen van de cliënt. Het is de ambitie van Oyens & Van Eeghen te excelleren in een betrokken, kennis gedreven, pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening. Naast vermogensbeheer begeleidt Oyens & Van Eeghen haar cliënten op het gebied van financiële planning en financieringen. Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Oyens & Van Eeghen een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces aangezien de persoonlijke situatie van een cliënt kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn. Om tot een onafhankelijke en brede beleggingsvisie te komen, maakt Oyens & Van Eeghen gebruik van zowel externe als interne research. Oyens & Van Eeghen werkt met verschillende Multi-Asset risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde kwaliteitsaandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide beleggingsinstrumenten. Oyens & Van Eeghen biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000,- vrij belegbaar vermogen.

BeoordeeldOyens & van Eeghen is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Oyens
Naam aanbieder
Oyens & van Eeghen
Type beheer
Private banking
Onderdeel van
Delen Private Bank
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam (Hoofdkantoor), 's-Hertogenbsch, Valkenburg en Heerenveen
Jaar actief
1797
Onderscheidingen
Delen Private Bank: Best Digital Private Bank Belgium 2017-2018, Best Succession Planning Advice and Trusts Belgium 2018

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement