Kairos Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder die gevestigd is in Huizen, opgericht in 2001. Kairos biedt discretionair beheer van het totale vermogen aan particuliere beleggers, charitatieve instellingen en DGA’s kunnen er terecht voor ondersteuning bij het pensioenbeheer.

Kairos Asset Management hecht volgens eigen zeggen bij het beleggingsbeleid grote waarde aan de instandhouding van en de inkomsten uit het vermogen. Samen met de klant wordt een beleggingsplan opgesteld, waarin een evenwichtige risicospreiding wordt aangebracht met voldoende ruimte voor beleggingskansen binnen de risicokaders die de klant bepaalt.

Institutionele beleggers, zoals charitatieve instellingen en met name vermogensfondsen, kunnen door Kairos Asset Management worden ondersteund bij de definiëring en vastlegging van het beleggingsbeleid en het beheer van het vermogen kan volledig uit handen worden genomen.

Niet beoordeeldKairos Asset Management is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Kairos Asset Management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Kairos Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 300.000,-
Vestiging(en)
Huizen
Jaar actief
2001
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement