Invest Consult B.V. bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Prinsenbeek. De vermogensbeheerder beheert vermogens van particuliere beleggers, ondernemers, vermogende families, vennootschappen en institutionele beleggers. Naast vermogensbeheer biedt Invest Consult een breed scala aan financiële diensten aan en kan men er terecht voor een second opinion.

Invest Consult kan in de portefeuille gebruik maken van aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, derivaten - afhankelijk wat is afgesproken met de klant. De vermogensbeheerder kent vijf beleggingsdienstverleningen. ‘Recht toe recht aan’ belegt in beurs genoteerde effecten, zoals aandelen en obligaties van solide ondernemingen. Ook wordt gebruik gemaakt van individuele effecten, derivaten (opties) en beleggingsfondsen of indexfondsen (ETF’s , trackers). Bij ‘Indexbeleggen en fondsbeleggen’ wordt een portefeuille samengesteld uit een diversiteit aan indices. ‘Tijdwaardebeleggen’ maakt vooral gebruik van opties. ‘Dividend beleggen’ biedt regelmatige inkomsten uit de portefeuille. Ook kan men bij Invest Consult terecht voor ‘Maatschappelijk verantwoord beleggen’. Invest Consult werkt met Theodoor Gilissen en SNS Securities als depotbanken.

Niet beoordeeldInvest consult is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Invest consult
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Invest Consult B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Prinsenbeek
Jaar actief
1990
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement