Highmount Capital is een internationaal opererende vermogensbeheerder, met onder meer een vestiging in Amsterdam. Highmount is in 2002 opgericht en heeft ook kantoren in New York, Boston en Zürich. De onafhankelijke vermogensbeheerder beheert vermogens van particuliere beleggers, families, trusts en stichtingen. Daarnaast kan men bij Highmount terecht voor beleggingsadvies, planning en andere financiële diensten.

Highmount Capital maakt bij zijn beleggingen gebruik van traditionele en alternatieve strategieën, afgestemd op de doelen van de klant, met vermogensbehoud en vermogensgroei als doelstelling. Dit wil Highmount bereiken door spreiding over allerhande beleggingscategorieën. Beslissingen worden gemaakt op basis van kwantitatieve en kwalitatieve analyses.

Highmount Capital hanteert een strategie van thematisch beleggen. Daarbij tracht het economische, politieke en maatschappelijke trends te identificeren, die invloed kunnen hebben op de financiële markten. Highmount maakt gebruik van alternatieve beleggingen, zoals hedgefondsen, private equity, vastgoed, evenals ETF's en beleggingsfondsen.

Niet beoordeeldHighmount Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Highmount Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Highmount Capital LLC
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam, New York, Boston, Zürich
Jaar actief
2002
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement