Hens Vermogensbeheer uit Rotterdam is een zelfstandig vermogensbeheerder, opgericht in 2010. Hens beheert vermogens voor particulieren, beheer BV's en kleine institutionele beleggers. Vanaf 250.000 euro kan men bij Hens Vermogensbeheer terecht.

Hens Vermogensbeheer biedt twee portefeuilles. Een risicodragende portefeuille HENS1 met aandelen. Daarbij kan de klant zelf kiezen hoe de beleggingen verdeeld worden. Hens denkt dat het niet effectief is om te speculeren op de ontwikkeling van de rente, de goudprijs en het indexrendement. Daarom wordt een klein aantal bedrijven geselecteerd om daarmee het rendement te realiseren, van opties, futures, sprinters en turbo's wordt in deze portefeuille geen gebruik gemaakt. Posities zijn dus relatief groot. Bij de risicomijdende portefeuille HENS2 met trackers op obligaties wordt het vermogen over bedrijfs- en staatsobligaties gespreid tegen zeer lage kosten.

Niet beoordeeldHens vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Hens vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
HENS Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
2010
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders