ER Capital Vermogensbeheer beleggen

Het beleggingsbeleid van ER Capital wordt uitgevoerd door beleggingsspecialisten met een ruime ervaring en uitgebreide expertise. Op basis van de vermogensbeheerovereenkomst zal uw portefeuille volgens ER Capital met voldoende spreiding worden ingericht en zal een continue monitoring plaatsvinden of de samenstelling blijft voldoen aan uw doelstellingen. De ontwikkelingen op de financiële markten worden nauwlettend in de gaten gehouden.

De beleggingsstijl heeft volgens ER Capital een paar karakteristieke kenmerken en is degelijk van aard. Ze hebben een sterke voorkeur voor aandelen van ondernemingen met een stabiele (vrije) kasstroom en een aantrekkelijk dividend in combinatie met een innovatief karakter. Succesvolle productontwikkeling heeft volgens ER Capital nu eenmaal een beter potentieel voor goede marges en (winstgevende) groei. Ze zoeken eveneens naar spreiding over sectoren. Bij obligaties wordt vooral gestuurd op rentegevoeligheid. Dit gedeelte wordt kosten technisch efficiënt ingericht. Op strategisch niveau worden de boven- en ondergrenzen voor elke beleggingscategorie (aandelen, obligaties, liquiditeiten) bepaald. Op basis van hun specifieke indicatorblok (inclusief macro-economische verwachtingen) vindt een tactische allocatie plaats.

ER Capital streeft er naar om geen beleggingsfondsen in uw portefeuille op te nemen vanwege de hogere kostenbasis. Echter, een uitzondering kan worden gemaakt indien op beleggingsgebied een duidelijke toegevoegde waarde kan worden geleverd. Ze beheren zelf geen eigen fondsen, waardoor ze een volledig onafhankelijke fondskeuze kunnen bepalen.

Kortom, ER Capital kenmerkt het beleggingsproces als gestructureerd, consistent en gedisciplineerd, waarbij wordt gestreefd naar een juiste balans tussen uw rendementsdoelstelling en het daarbij passende risiconiveau.

Op verzoek is een uitgebreide beschrijving van het beleggingsbeleid beschikbaar.

Geen
ActiefER Capital Vermogensbeheer vult de portefeuilles van haar cliënten zoveel mogelijk met individuele titels.
Maatwerk, ModelportefeuilleUitgangspunt voor ieder relatie is dat de persoonlijke wensen en eisen die iemand aan zijn of haar vermogen stelt, middels onze beleggingsoplossing worden gerespecteerd. Het is dus niet zo dat wij uitsluitend een aantal modelportefeuilles aanbieden. Er is voldoende ruimte voor eigen wensen en eisen., ER Capital Vermogensbeheer werkt met vier modelportefeuilles die ieder een eigen risico/rendement karakteristieken hebben.
Aanvulling inkomen, Groei Door middel van aandelenselectie streeft ER Capital ernaar om een aantrekkelijk dividend uit te keren. Naast de aandelen wordt er in de profielen defensief, gebalanceerd en offensief in obligaties belegd welke voor stabiliteit zorgen in de portefeuille maar ook aantrekkelijke rente-inkomsten, Binnen het profiel offensief-aandelen ligt de nadruk op groei van het vermogen.
Aandelen, Obligaties, Opties / FuturesER Capital heeft een lexicon met daarin 150 kwaliteitsaandelen die actief worden geselecteerd en gevolgd door een eigen analistenteam. Beleggingsfondsen en trackers worden bij voorkeur niet opgenomen. ER Capital kiest ook hier voor kwalitatief goede obligaties die op een efficiënte manier worden opgenomen in een portefeuille. Uitgangspunt daarbij is dat de kosten moeten opwegen tegen het te behalen rendement. Afhankelijk van de wensen van de relatie, kunnen opties een onderdeel zijn van een portefeuille. Denk daarbij aan het generen van extra inkomsten of het beschermen van het vermogen., In de profielen defensief, gebalanceerd en offensief wordt naast trackers op brede obligatie-indices belegd in individuele obligaties., ER Capital biedt de mogelijkheid om in opties en futures te handelen. Opties en futures worden niet actief ingezet in de vermogensbeheer portefeuille.
Nee
Binck Bank, InsingerGilissen
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement