Efidenz Capital Management is opgericht in 2014 en is gevestigd op Rotterdam The Hague Airport. De organisatie biedt dienstverlening aan op het gebied van vermogensbeheer, vermogensinzicht en beleggingsadvies. Efidenz richt zich op vermogende particulieren, vennootschappen, verenigingen en stichtingen. Deze dienstverlening wordt in principe aangeboden voor bedragen vanaf € 500.000,-.

Transparantie, service en performance zijn de kernwaarden in het beleid. De rapportage is uitgebreid, waarbij er nadrukkelijk inzicht wordt gegeven in de totale performance en de performance per categorie. Een vergelijking van deze performance met benchmarks is standaard. Een dagelijkse risicometing van de portefeuille wordt ook in de rapportage opgenomen. Deze is op basis van de methode die door de AFM geprefereerd wordt, waardoor de meting objectief is. De rendementen die per strategie worden behaald, worden gepubliceerd op de website.

Het beleggingsbeleid kenmerkt zich vooral door flexibiliteit. Er wordt gewerkt vanuit een persoonlijk risicobudget (de risicoacceptatie), waarbij marktomstandigheden bepalen of het budget ook daadwerkelijk helemaal gebruikt wordt. In de portefeuilles kunnen zowel cash, indextrackers, beleggingsfondsen, grondstoffen als individuele aandelen of obligaties gebruikt worden.

Niet beoordeeldEfidenz Capital Management is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Efidenz Capital Management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Efidenz Capital Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement